Το Gazzetta Night απογείωσε την εμπειρία του τελικού του Champions League

Το Gazzetta Night απογείωσε την εμπειρία του τελικού του Champions League

Απολαύσαμε την στέψη της ομάδας του Γκουαρντιόλα παρέα με τον Αντώνη Νικοπολίδη, τον Τραϊανό Δέλλα και λαχταριστά burgers.

Ο τελικός του Champions League αποτελεί το σπουδαιότερο ετήσιο event κάθε ποδοσφαιρόφιλου. Το Gazzetta, το μεγαλύτερο αθλητικό site της χώρας, το γνωρίζει πολύ καλά, για αυτό οργάνωσε ένα special event για δέκα τυχερούς με το plus one τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον τελικό του Σταδίου Ατατούρκ ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Στο πλευρό του αυτή τη βραδιά είχε την Novibet, την Hellmann's, την Broilking και το κρεοπωλείο Μέγγουλης. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

....

(Κούπες που δημιούργησε η Blue Lab Piraeus για τη βραδιά με 3D printers)

...

Όλα ήταν έτοιμα, από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, στο House 124 όπου φιλοξένησε την μεγάλη βραδιά. H γιγαντοοθόνη με τους κύβους της Novibet, oι sauce της Hellmann's και οι ψησταριές της Broilking, όπου οι άνθρωποι του Μέγγουλη θα έψηναν τα burgers και τα hot dogs που θα απολαμβάναμε αργότερα.

Από τις 20:30 που άνοιξαν οι πόρτες του χώρου δημιουργήθηκαν πηγαδάκια με συζητήσεις που αφορούσαν τον αγώνα: θα καταφέρει ο Γκουαρδιόλα να σηκώσει για πρώτη φορά το Champions League χωρίς να έχει στη διάθεσή του τον Μέσι ή η Ίντερ θα σηκώσει την τέταρτη κούπα της; Τι απόδοση δίνει η Novibet να σκοράρει ο Χάαλαντ;

...

Σύντομα, οι τυχεροί αναγνώστες του Gazzetta που είχαν κερδίσει πρόσκληση για την συγκεκριμένη βραδιά, ήρθαν αντιμέτωποι με μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη. Τις «πύλες» του House 124 πέρασαν δύο legends του ελληνικού ποδοσφαίρου, από την ομάδα που κατέκτησε το Euro 2004 στην Πορτογαλία: ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Τραϊανός Δέλλας.

image

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο Γιάννης Σερέτης, αρχισυντάκτης του Gazzetta, πήρε το μικρόφωνο και άνοιξε την βραδιά. Αφού καλωσόρισε καλεσμένους και χορηγούς έδωσε τον λόγο στον Θάνο Σαρρή, διευθυντή του Gazzetta, ο οποίος βρισκόταν στους επισήμους του Ατατούρκ για να παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο τελικό. Αφού μας έδωσε το κλίμα από την τουρκική μεγαλούπολη, όπου όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει το μεγάλο ματς κατευθυνθήκαμε προς τα stands του Μέγγουλη και της BroilKing προκειμένου να γευτούμε τις λαχταριστές λιχουδιές που είχαν ετοιμάσει για τη βραδιά. Γεμίσαμε τα πιάτα μας και πριν επιστρέψουμε στα τραπέζια μας περάσαμε από το stand της Hellmann's, όπου ντρεσάραμε τα κρέατά μας με ταρτάρ sauce, honey barbeque sauce, μουστάρδα και τα υπόλοιπες γεύσεις του brand.

...

To ματς είχε ξεκάθαρο φαβορί, την Μάντσεστερ Σίτι. Παρ' όλα αυτά, η Ίντερ μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη να τα δώσει όλα. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο με την αμυντική της λειτουργία δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν ιδιαίτερες φάσεις στην περιοχή της. Στα αξιοσημείωτα του πρώτου μέρους η ατυχία του Κέβιν ντε Μπρόινε, ο οποίος τραυματίστηκε στο 36' και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο.

....

Σε ανάλογους ρυθμούς κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο -πριν από την έναρξη του οποίου έγινε κλήρωσε χάρη στην οποία ένας από τους παρευρισκόμενους κέρδισε μια ψησταριά BroilKing- ώσπου στο 68ο λεπτό ο Ρόδρι ύστερα από πάσα του Σίλβα, πλάσαρε με εντυπωσιακό πλασέ τον Ονάνα και έγραψε το 1-0 για τους «πολίτες». Κάπου εκεί ο τελικός έγινε πραγματικός τελικός. Από το 71' μέχρι 94' η Ίντερ έκανε κάμποσες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ωστόσο μία η ατυχία, μία ο Έντερσον και μία η δυστοκία του Λουκάκου της στέρησαν το γκολ και έδωσαν το κύπελλο στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία κατέκτησε ένα ονειρικό τρεμπλ.

H βραδιά έκλεισε με καλεσμένους και διοργανωτές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο Gazzetta Night που θα οργανωθεί με αφορμή την επόμενη μεγάλη αθλητική βραδιά.

Φωτογραφίες: Τζίνα Σκανδάμη