Jeep Avenger: Το μοντέλο που αλλάζει τα δεδομένα στα ηλεκτρικά SUV

Jeep Avenger: Το μοντέλο που αλλάζει τα δεδομένα στα ηλεκτρικά SUV

Newsroom

Η Jeep φέρνει το δικό της όραμα για το μέλλον της αυτοκίνησης στην Ελλάδα με την άφιξη του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος (Battery Electric Vehicle - BEV), του κορυφαίου νέου Jeep Avenger. Αυτό το πρωτοποριακό ηλεκτρικό SUV δεν αποτελεί απλώς μια επανάσταση στον τομέα της ηλεκτροκίνησης αλλά ενσωματώνει επίσης τη μεγάλη κληρονομιά της Jeep στον κόσμο της εξερεύνησης και της περιπέτειας.

Jeep Avenger

Το νέο Jeep Avenger είναι βασισμένο σε εντελώς νέο πλαίσιο που χρησιμοποιεί την αναβαθμισμένη πλατφόρμα eCMP του Ομίλου Stellantis. Αυτό του επιτρέπει να χρησιμοποιεί το νέο σύστημα 400V της Emotors, της κοινοπραξίας των Stellantis και Nidec Leroy-Somer Holding, προσφέροντας εξαιρετική αποδοτικότητα και υψηλή σχέση απόδοσης/κόστους. Ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας Μ3 σχεδιάστηκε για να παρέχει ισχύ 115 kW (156 ίππους) και ροπή 260Nm για απόλυτα άμεση και δυναμική επιτάχυνση.

Jeep Avenger

Με τον νέο ηλεκτροκινητήρα Μ3 και την πλατφόρμα eCMP, το Jeep Avenger έρχεται να προσφέρει οδηγική εμπειρία άλλου επιπέδου. Με εξαιρετική ενεργειακή αποδοτικότητα, μπορεί με μία φόρτιση να καλύψει έως 400 χιλιόμετρα σε μικτές συνθήκες με βάση το πρότυπο δοκιμών WLTP και έως 550 χιλιόμετρα σε αστικές συνθήκες. Η νέα μπαταρία χωρητικότητας 54 kWh εξασφαλίζει αυτήν την υψηλή αυτονομία και φορτίζεται από φορτιστή 100 kW που μπορεί να φορτίσει την μπαταρία από 20% σε 80% σε μόλις 24 λεπτά.

image

Εμφάνιση, άνεση και συνδεσιμότητα

Το Jeep Avenger δεν είναι απλά ένα SUV για την πόλη. Με τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος, που φτάνει στα 20 εκατοστά, το Avenger διαθέτει αξιοζήλευτες ικανότητες εξερεύνησης σε δύσκολα εδάφη και ανοιχτούς δρόμους. Τα πρόγραμματα μετάδοσης του Selec-Terrain και το Hill Descent Control βελτιστοποιούν τις επιδόσεις του σε διάφορα εδάφη, εξασφαλίζοντας την κατάλληλη πρόσφυση και έλεγχο κατά την οδήγηση.

Jeep Avenger

Η ασφάλεια των επιβατών είναι πάντα προτεραιότητα για το Jeep Avenger. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει προστασία αμαξώματος 360°, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Full-LED για βέλτιστη ορατότητα και μια πλήρη γκάμα ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) για αυξημένη ασφάλεια σε διάφορες καιρικές συνθήκες και όλων των ειδών τους δρόμους.

Jeep Avenger

Το εσωτερικό του Jeep Avenger ακολουθεί τη φιλοσοφία «design to function» προσφέροντας άνεση και πολυτέλεια για τους επιβάτες. Με δυναμικές γραμμές, υψηλής ποιότητας υλικά και σύγχρονο σχεδιασμό, το εσωτερικό του Avenger δημιουργεί μια ατμόσφαιρα άνεσης και πολυτέλειας. Οι πολλαπλές θέσεις αποθήκευσης προσφέρουν συνολική χωρητικότητα 34 λίτρων για αντικείμενα μέσα στην καμπίνα ενώ ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 350 λίτρων και είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία

Jeep Avenger

Εφοδιασμένο με το σύστημα πολυμέσων Uconnect με την οθόνη αφής των 10,25’’ και ψηφιακό πίνακα οργάνων (7’’ ή 10,25’’ ανάλογα με την έκδοση), το Avenger εξασφαλίζει πλήρη συνδεσιμότητα μέσω και των εφαρμογών mirroring, Android Auto και Apple CarPlay. Την ίδια στιγμή οι υπηρεσίες UconnectTM Services επιτρέπουν τον έλεγχο λειτουργιών του αυτοκινήτου (φόρτιση, σύστημα κλιματισμού, κλείδωμα, κτλ.) από απόσταση, μέσω του smartphone του χρήστη.

image

Ένα ηλεκτρικό SUV περιγράφει το όραμα της Jeep

Η πρωτοβουλία της Jeep για μείωση των εκπομπών CO2 στη πηγή τους ξεκινά με το νέο Jeep Avenger. Η χρήση της τεχνολογίας eCMP, σε συνδυασμό με την προηγμένη μπαταρία και τον ηλεκτροκινητήρα Μ3, επιτρέπει την υψηλή αποδοτικότητα και τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Με το Avenger, οι οδηγοί μπορούν να απολαμβάνουν την άνεση και τις υψηλές επιδόσεις ενός SUV χωρίς να θυσιάζουν την περιβαλλοντική ευαισθησία τους.

Jeep Avenger

Η Jeep δεν παρέχει μόνο ένα κορυφαίο ηλεκτρικό SUV με το Avenger, αλλά και μια πλήρη σουίτα υπηρεσιών και υποστήριξης για τους πελάτες της. Από την εγκατάσταση φορτιστών στο σπίτι ή το γραφείο, μέχρι το δίκτυο των δημόσιων φορτιστών και την υποστήριξη 24/7, η Jeep εξασφαλίζει ότι οι κάτοχοι του Avenger θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ηλεκτροκίνησης.

Jeep Avenger

Το νέο Jeep Avenger είναι περισσότερο από ένα απλό ηλεκτρικό SUV. Είναι η ενσάρκωση μιας φιλοσοφίας που ενώνει την τεχνολογία, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και το πάθος για την εξερεύνηση. Με πρωτοποριακό design, αξεπέραστη οδηγική εμπειρία, σύγχρονη συνδεσιμότητα και πλήρη υποστήριξη, το Avenger αντιπροσωπεύει το μέλλον της αυτοκίνησης. Καλωσορίστε το μέλλον με το νέο Jeep Avenger και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ηλεκτροκίνησης που συνδυάζει αρμονικά την ηλεκτροκίνηση με το πάθος για περιπέτεια και εξερεύνηση, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην προσπάθεια για ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον.