Πρεμιέρα για το νέο Toyota C-HR στο ΕΚΟ Ακρόπολις Ράλλυ

Πρεμιέρα για το νέο Toyota C-HR στο ΕΚΟ Ακρόπολις Ράλλυ

Η αποδοτικότητα, η υψηλή απόδοση και η προηγμένη τεχνολογία, όταν συνδυάζονται με την επαναστατική σχεδίαση, έχουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα: To νέο Toyota C-HR. To φουτουριστικό coupe-crossover δεύτερης γενιάς αποτελεί την εξέλιξη του αγαπημένου μοντέλου, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην πιο προηγμένη του μορφή, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας στην υπερειδική του ΕΚΟ Ακρόπολις Ράλλυ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στην πλατεία νερού, στο Δέλτα Φαλήρου.

Με αυτή την κίνηση η Toyota θέλει να τονίσει την άμεση σύνδεση του συναρπαστικού κόσμου των αγώνων με την κορυφαία τεχνολογία που ενσωματώνει το νέο Toyota C-HR και του επιτρέπει να προσφέρει χωρίς καμία παραχώρηση συναρπαστικές επιδόσεις, κορυφαία ασφάλεια, εκπληκτική οικονομία και μοναδική αξιοπιστία.

image

Πάθος για τους αγώνες και την τεχνολογία

Η Toyota συμμετέχει στους κορυφαίους θεσμούς μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως το WRC, δοκιμάζοντας σε ακραίες συνθήκες την τεχνολογία που σταδιακά μεταφέρεται στα αυτοκίνητα παραγωγής. Τεχνολογία νίκης, που τις έχει αποφέρει ήδη το πρωτάθλημα κατασκευαστών και οδηγών του 2022 και την πρωτιά στα αντίστοιχα πρωταθλήματα του 2023.

Πιστή στο πνεύμα της μητρικής εταιρείας η Toyota Ελλάς στηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ΕΚΟ Ακρόπολις Ράλλυ (7 έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2023) και συνδυάζει την πανελλήνια πρεμιέρα του νέου Toyota C-HR με την υπερειδική του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το νέο Toyota C-HR, αλλά και να ενημερωθείτε για το σύνολο των ενεργειών της Toyota, η οποία συνδράμει ως ουσιαστικός αρωγός του θεσμού, κι όχι απλός χορηγός.

Toyota C-HR

Πιο συγκεκριμένα, η Toyota Ελλάς ως χορηγός κινητικότητας διαθέτει για τις οργανωτικές ανάγκες του αγώνα περισσότερα από 40 οχήματα, καθώς και το αυτοκίνητο 0 (το τελευταίο όχημα ελέγχου του διοργανωτή πριν την έναρξη της κάθε ειδικής ). Αυτό είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο Toyota GR Yaris, με αποστολή την ασφάλειατων πληρωμάτων όσο και θεατών.

Toyota GR Yaris

Παράλληλα, η Toyota Ελλάς συμμετέχει ενεργά στην ασφαλή και επιτυχή διεξαγωγή του ΕΚΟ Ακρόπολις Ράλλυ, διαθέτοντας και φέτος εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών του δικτύου της στη διάθεση της διοργάνωσης, ενώ με το πρόγραμμα Toyota Clean Mountain Race ενώνει τις δυνάμεις της με την πλατφόρμα κυκλικής οικονομίας του Ομίλου Πλαστικά Θράκης «In the Loop» και την Οργανωτική Επιτροπή του ΕΚΟ Ακρόπολις Ράλλυ, με στόχο μετά το τέλος κάθε ειδικής διαδρομής, τα βουνά να είναι καθαρά από απορρίμματα.

image

Το νέο Toyota C-HR αποτελεί πρότυπο καινοτομίας

Το πάθος για συνεχή τεχνολογική εξέλιξη αντικατοπτρίζεται ιδανικά στο νέο Toyota C-HR. H πρόκληση να ξεπεραστεί τόσο σε επίπεδο απόδοσης όσο και σχεδίασης η εξαιρετικά πετυχημένη πρώτη γενιά του μοντέλου επετεύχθη.

Toyota C-HR

Η σχεδίαση του νέου Toyota C-HR, παρότι παραμένει πιστή στην αρχική φιλοσοφία, έχει εκσυγχρονιστεί και επικαιροποιηθεί για να γίνει ακόμα πιο κομψή και δυναμική. Η κουπέ-σπορ σιλουέτα και οι έντονες γραμμές συνδυάζονται με νέες λεπτομέρειες και βελτιωμένες αναλογίες. Το μεταξόνιο παραμένει αμετάβλητο στα 2,64 μέτρα, αλλά οι αλλαγές στην πλατφόρμα, οι μετακινήσεις των μηχανικών εξαρτημάτων και η προσεκτική χωροταξική διάταξη έχουν αυξήσει το χώρο για τους πίσω επιβάτες. Η οροφή έχει επίσης υποστεί βελτιώσεις, με ειδικά επεξεργασμένα υλικά που αποκλείουν την ακτινοβολία του ήλιου και τη θερμότητα του περιβάλλοντος, παρέχοντας επιπλέον χώρο ύψους έως και 3 εκατοστά πάνω από τα κεφάλια των επιβατών.

Toyota C-HR

Αλλά το νέο C-HR δεν εντυπωσιάζει μόνο με το εξωτερικό του σχεδιασμό, αλλά και με το εσωτερικό του. Οι σχεδιαστές της Toyota έχουν δώσει έμφαση στη λειτουργικότητα, επιλέγοντας καθαρές γραμμές και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά. Το μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό και των εσωτερικών επιφανειών είναι επενδεδυμένο με μαλακά υλικά, προσφέροντας μια αίσθηση υψηλής ποιότητας. Το σαλόνι αποπνέει την κλασική αίσθηση των ανθεκτικών κατασκευών που αναμένουμε από ένα Toyota. Επιπλέον, το C-HR διαθέτει ένα μοντέρνο ψηφιακό περιβάλλον με δύο ψηφιακές οθόνες, συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού πίνακα οργάνων και του συστήματος ψυχαγωγίας Toyota Smart Connect. Η χρήση του συστήματος έχει βελτιωθεί σημαντικά, προσφέροντας εύκολη πλοήγηση και εργονομία.

Toyota C-HR

Η εξέλιξη του νέου C-HR ωστόσο είναι ολιστική και δεν περιορίζεται μόνο στον αισθητικό τομέα. Το μοντέλο δεύτερης γενιάς είναι διαθέσιμο σε υβριδικές εκδόσεις, παρέχοντας επιλογές που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε οδηγού. Αυτές περιλαμβάνουν την υβριδική διάταξη των 1,8 λίτρων με 142 ίππους, την έκδοση των 2 λίτρων με 190 ίππους σε δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση, καθώς και την plug-in υβριδική, με μέγιστη ισχύ 223 ίππων. Η Toyota έχει επενδύσει σημαντικά στη βελτίωση της απόδοσης και της οικονομίας καυσίμου των υβριδικών της συστημάτων, μειώνοντας το μέγεθος και το βάρος της μπαταρίας και βελτιώνοντας το σύστημα μετάδοσης και την τετρακίνηση.

Toyota C-HR

Όσον αφορά στην ασφάλεια, το νέο Toyota C-HR διαθέτει το πακέτο Toyota Safety Sense, που περιλαμβάνει πολλά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Αυτά προσφέρουν προηγμένη προστασία με λειτουργίες όπως το Proactive Driving Assist και το Steering Assist, το C-HR βελτιώνει την οδηγική εμπειρία και εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Toyota C-HR

Επιπλέον, το νέο Toyota C-HR είναι προσαρμοσμένο στις τάσεις της βιωσιμότητας και χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα υλικά σε διάφορα σημεία του εσωτερικού, προσφέροντας παράλληλα την ψηφιακή συνδεσιμότητα που αναζητούν οι σύγχρονοι οδηγοί.

Toyota C-HR

Η έκδοση GR SPORT Premiere Edition έχει στιλιστικά χαρακτηριστικά της σειράς GR που συνδέουν αισθητικά τα αυτοκίνητα παραγωγής με την αγωνιστική κληρονομιά της μάρκας, όπως μεγάλους τροχούς 20 ιντσών και σπορ μπάκετ καθίσματα. Η έκδοση High Premiere Edition προσφέρει μοναδική διχρωμία, δερμάτινα καθίσματα, head-up display και ένα premium ηχοσύστημα από την JBL.

Toyota C-HR

Το νέο Toyota C-HR είναι ένα coupe-crossover που αποτελεί πρότυπο αισθητικής αρτιότητας, τεχνολογικής πρωτοπορίας και αποδοτικότητας. Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να το γνωρίσετε πρώτες και πρώτοι την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 στην πλατεία νερού, στο Δέλτα Φαλήρου, στο πλαίσιο της υπερειδικής διαδρομής του ΕΚΟ Ακρόπολις Ράλλυ 2023.