Compact SUV Citroen C3 Aircross: Προκλητικά άνετο και προσιτό

Compact SUV Citroen C3 Aircross: Προκλητικά άνετο και προσιτό

To Compact SUV Citroen C3 Aircross ταράζει τα νερά στη δημοφιλέστερη κατηγορία της ελληνικής αγοράς επιβατικών αυτοκινήτων, με νέα χαμηλότερη τιμή και εξοπλισμό που εντυπωσιάζει. Έτσι, προσφέρει ένα σημαντικό όφελος στον υποψήφιο αγοραστή που εστιάζει στο γνήσιο SUV χαρακτήρα, την τεχνολογία, την άνεση και την πολυχρηστικότητα.

To Compact SUV Citroen C3 Aircross εντυπωσιάζει με τη αυθεντική προσωπικότητα και τη δυναμική του σχεδίαση προσφέροντας παράλληλα μοναδικές για την κατηγορία δυνατότητες εξατομίκευσης με 70 συνδυασμούς.

image

Εντυπωσιακά άνετο και πρακτικό

Εξελιγμένο με βάση το πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort, το C3 Aircross εξασφαλίζει κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ευρυχωρίας σε όλους τους επιβάτες. Ειδικότερα στην πρακτικότητα και στην ευκολία διαμόρφωσης του εσωτερικού, αποτελεί το σημείο αναφοράς χάρη στο ασύμμετρα αναδιπλούμενο (2/3-1/3) πίσω κάθισμα, με την αναδιπλούμενη πλάτη που έχει τη δυνατότητα μετακίνησης σε δύο ανεξάρτητα τμήματα, σε απόσταση 15 εκατοστών.

Citroen C3 Aircross SUV

Τo Compact SUV Citroen C3 Aircross είναι το πιο εύκολα διαμορφώσιμο SUV της κατηγορίας του και μπορεί να σας συντροφεύσει σε κάθε σας δραστηριότητα. Είτε για τις ανάγκες μιας οικογένειας είτε για τη μεταφορά εξοπλισμού αθλητικών και υπαίθριων δραστηριοτήτων, προσφέρει κορυφαίο χώρο αποσκευών όγκου από 410 έως 520 λίτρα, ανάλογα με τη θέση του πίσω συρόμενου καθίσματος. Παράλληλα, η δυνατότητα αναδίπλωσης της πλάτης του καθίσματος του συνοδηγού δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων μήκους έως και 2,4μ.

Citroen C3 Aircross SUV


Η άριστη εκμετάλλευση του εσωτερικού συνδυάζεται με πρωτόγνωρη άνεση, χάρη στην ειδική ρύθμιση της ανάρτησης που προσφέρει μια μοναδική οδηγική εμπειρία και στα καινοτόμα καθίσματα Advanced Comfort. Οδηγός και επιβάτες έχουν την εντύπωση ότι κινούνται σε «στρώμα αέρα» καθώς δεν μεταφέρεται ο παραμικρός κραδασμός στο εσωτερικό, ακόμα και εκτός δρόμου.

Citroen C3 Aircross SUV

image

Άρτια εξοπλισμένο

Στο εντυπωσιακά ευρύχωρο και άνετο εσωτερικό του Compact SUV Citroen C3 Aircross, ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης, ψυχαγωγίας και ασφάλειας προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για τις καθημερινές μετακινήσεις και τα μεγάλα ταξίδια. Η πρακτική και εύκολη στη χρήση οθόνη αφής 9 ιντσών του συστήματος πολυμέσων υποστηρίζει τη λειτουργία Mirror Screen, συμβατή με Android Auto και Apple CarPlay, που επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του smartphone.

Citroen C3 Aircross SUV

Διαθέτει επίσης το τελευταίας γενιάς σύστημα πλοήγησης Connect Nav καθώς και το Citroën Connect Assist, που δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας με το ειδικό κέντρο οδικής βοήθειας σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος. Η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης του κινητού καταργεί τα καλώδια και αυξάνει την ευκολία.

Citroen C3 Aircross SUV

Μοναδικό και στον τομέα της ασφάλειας, το Compact SUV Citroen C3 Aircross εξοπλίζεται με 12 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, τα οποία συμβάλλουν σε καθημερινά ασφαλείς και άνετες διαδρομές.

image

Κινητήρες για κάθε ανάγκη

Η πλήρης γκάμα κινητήρων τελευταίας γενιάς, συνδυάζει την χαμηλή κατανάλωση με τις επιδόσεις. Το Compact SUV Citroen C3 Aircross διατίθεται με τους κινητήρες βενζίνης PureTech (110 & 130 ίππων) και τoν κινητήρα diesel BlueHDi 110 ίππων.

Οι εκδόσεις βενζίνης και diesel με τους 110 ίππους συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ ο κινητήρας PureTech 130 S&S βενζίνης με το αυτόματο κιβώτιο EAT6.

Citroen C3 Aircross SUV

Χάρη στο συμπαγές μέγεθος και το περιορισμένο βάρος, όλοι οι κινητήρες εξασφαλίζουν δυναμικές επιδόσεις, εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και περιορισμένη εκπομπή CO2.

image

Πρωτόγνωρα συμφέρον

Η νέα ασύγκριτη τιμή του Compact SUV Citroen C3 Aircross , που ξεκινά από τις 19.900 ευρώ, το καθιστά την ιδανική πρόταση στην κατηγορία του. Διότι εκτός από τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, το μοντέλο είναι πλήρως εξοπλισμένο καθώς διαθέτει αυτόματο κλιματισμό, μεγάλους τροχούς 16", προβολείς τεχνολογίας Citroën LED Vision, έγχρωμη οθόνη αφής 9" με Connected 3D Navigation, λειτουργία Mirror Screen μέσω Android Auto και Apple CarPlay, καθώς και μπάρες οροφής.

Citroen C3 Aircross SUV

H προκλητικά χαμηλή τιμή του Compact SUV Citroen C3 Aircross στις 19.900 ευρώ ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε όλο το δίκτυο Επίσημων Διανομέων της Citroen. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι όπως για όλα τα μοντέλα της Citroën, έτσι και για το συγκεκριμένο ισχύει 5ετής εργοστασιακή εγγύηση.