Ford Kuga: Η ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο οδηγό

Ford Kuga: Η ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο οδηγό

Newsroom

Το νέο Ford Kuga έρχεται να εντυπωσιάσει με την ανανεωμένη του εμφάνιση, την προηγμένη τεχνολογία και τις εξαιρετικές επιδόσεις του. Είτε αναζητάτε άνεση και ασφάλεια είτε συνδεσιμότητα και δύναμη, το νέο Kuga είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

image

Σχεδίαση που ξεχωρίζει

Το νέο Ford Kuga διαθέτει εντυπωσιακή και δυναμική εξωτερική εμφάνιση που δεν περνά απαρατήρητη. Η ανανεωμένη πρόσοψη με τις καθαρές γραμμές και τους μοντέρνους προβολείς δημιουργεί μια ισχυρή και φουτουριστική αισθητική. Οι νέες ζάντες αλουμινίου προσθέτουν μια κομψή πινελιά, ενώ το χρώμα Bursting Green, που προσφέρεται χωρίς επιπλέον χρέωση, δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο αυτοκίνητο.

Οι λεπτομέρειες στη σχεδίαση, όπως οι ενσωματωμένες ράγες οροφής και η επιβλητική μάσκα, ενισχύουν την αίσθηση της στιβαρότητας και της αξιοπιστίας. Το Ford Kuga συνδυάζει την αισθητική με την πρακτικότητα, καθιστώντας το ιδανικό τόσο για την πόλη όσο και για εξορμήσεις στην ύπαιθρο. Η συνολική εικόνα του αυτοκινήτου είναι προσεγμένη και μοντέρνα, αντανακλώντας τη δέσμευση της Ford για υψηλή ποιότητα και καινοτομία στη σχεδίαση.

image

Τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας

Η τεχνολογία στο νέο Ford Kuga ανεβαίνει επίπεδο με την πανοραμική κάμερα 360°, που προσφέρει πλήρη προβολή του οχήματος, διευκολύνοντας τους ελιγμούς σε στενούς χώρους. Η κάμερα αυτή παρέχει πανοραμική προβολή, βοηθώντας τον οδηγό να έχει πλήρη επίγνωση του περιβάλλοντος χώρου, μειώνοντας τους κινδύνους και βελτιώνοντας την ασφάλεια.

Επιπλέον, το νέο Coast-to-Coast LED Lightbar βελτιώνει την ορατότητα και προσθέτει ένα ακόμα μοντέρνο στοιχείο στη σχεδίαση του Kuga. Αυτή η τεχνολογία φωτισμού εξασφαλίζει καλύτερη ορατότητα τη νύχτα, ενώ παράλληλα προσδίδει στο αυτοκίνητο μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το νέο Ford Kuga είναι εξοπλισμένο με το λειτουργικό σύστημα SYNC 4, που περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή 13.2 ιντσών οθόνη αφής και modem 5G. Αυτό επιτρέπει στους επιβάτες να παραμένουν συνδεδεμένοι ανά πάσα στιγμή, με γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες και ψυχαγωγία.

Ford Kuga

Η συνδεσιμότητα είναι κρίσιμη στην εποχή μας και το Kuga ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του σύγχρονου οδηγού. Με το SYNC 4, οι επιβάτες μπορούν να ελέγχουν το σύστημα πλοήγησης, να πραγματοποιούν κλήσεις και να ακούνε μουσική, όλα με φωνητικές εντολές ή αγγίζοντας την οθόνη αφής. Το modem 5G διασφαλίζει γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο, διευκολύνοντας την εργασία και την ψυχαγωγία εν κινήσει.

image

Ελκτική ικανότητα και πρωτοποριακές λύσεις

Η ελκτική ικανότητα του νέου Ford Kuga είναι η κορυφαία στην κατηγορία των υβριδικών αυτοκινήτων, με δυνατότητα ρυμούλκησης έως και 2.100 κιλά. Το εξελιγμένο κιβώτιο ταχυτήτων CVT και οι έξυπνες λειτουργίες ρυμούλκησης, όπως το Trailer BLIS και το Trailer Tow Navigation, κάνουν τη ρυμούλκηση πιο ασφαλή και εύκολη από ποτέ.

Οι λύσεις αυτές παρέχουν στους οδηγούς τη δυνατότητα να ρυμουλκούν με ασφάλεια και ευκολία, καθιστώντας το Kuga ιδανικό για όσους χρειάζονται ένα αυτοκίνητο με υψηλή ελκτική ικανότητα. Η επιτήρηση τυφλών σημείων (BLIS) με υποβοήθηση λωρίδας και κάλυψη ρυμουλκούμενου εξασφαλίζει ότι ο οδηγός θα είναι ενήμερος για τα οχήματα που πλησιάζουν από πίσω, ενώ η λειτουργία Trailer Connection Checklist διασφαλίζει ότι το ρυμουλκούμενο είναι σωστά συνδεδεμένο.

image

Διαφορετικές εκδόσεις για κάθε προσωπικότητα

Το νέο Ford Kuga διατίθεται σε νέες εκδόσεις Titanium και Active, κάθε μια με το δικό της μοναδικό στυλ, εκφράζοντας διαφορετικούς χαρακτήρες και ανάγκες. Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για μια άνετη και ασφαλή οδήγηση.

Η έκδοση Titanium προσφέρει έναν πιο πολυτελή και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα, ενώ η έκδοση Active είναι σχεδιασμένη για αυτούς που αγαπούν την περιπέτεια και την εξόρμηση στη φύση. Και οι δύο εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας, καλύπτοντας κάθε πιθανή ανάγκη των οδηγών.

image

Υψηλές επιδόσεις και οικονομία καυσίμου

Το νέο Ford Kuga διαθέτει έναν αναβαθμισμένο PHEV κινητήρα με 243 ίππους, εκπομπές CO2 μόλις 21 g/km και κατανάλωση καυσίμου 0,9 l/100 km (WLTP). Με επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 7,3 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 200 km/h, το Kuga προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις.

Ο νέος Full Hybrid κινητήρας βενζίνης διατίθεται με κίνηση στους εμπρός τροχούς (FWD) ή σε όλους τους τροχούς (AWD) και αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου 5,3-5,8 l/100 km και αυτονομία που φτάνει τα 900 km με ένα μόνο γέμισμα, το Kuga Hybrid είναι ιδανικό για μεγάλες αποστάσεις. Επιπλέον, έως και 64% αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση σε αστικό περιβάλλον εξασφαλίζει οικονομία και οικολογική συνείδηση.

Οι χαμηλές εκπομπές CO2 (122-133 g/km, WLTP) σημαίνουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας για την έκδοση Titanium FHEV FWD, προσφέροντας ένα σημαντικό οικονομικό πλεονέκτημα. Οι υψηλές επιδόσεις (180ps FWD & 183ps AWD) και η επιτάχυνση 0-100 km/h σε 8,3 δευτερόλεπτα καθιστούν το Kuga ένα από τα πιο ισχυρά και αποδοτικά SUV της κατηγορίας του.

image

Ελκυστικές χρηματοδοτικές προτάσεις

Το Ford Kuga PHEV είναι διαθέσιμο με μηνιαίο μίσθωμα 324€ μέσω του προγράμματος Ford Lease, ενώ όλες οι εκδόσεις του Kuga μπορούν να αποκτηθούν με χρηματοδότηση Ford Finance με επιτόκιο 2,99%. Οι ελκυστικές χρηματοδοτικές προτάσεις της Ford καθιστούν την απόκτηση του νέου Kuga πιο προσιτή από ποτέ.

Το νέο Ford Kuga συνδυάζει την αιχμή της τεχνολογίας με εξαιρετικές επιδόσεις και μοναδική σχεδίαση, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο οδηγό. Με τις προηγμένες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας, την υψηλή συνδεσιμότητα, την κορυφαία ελκτική ικανότητα και τις οικονομικές λύσεις χρηματοδότησης, το νέο Kuga είναι εδώ για να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ford για περισσότερες πληροφορίες και κάντε το δικό σας σήμερα.

Φωτογραφίες: Ford