Ford Puma: Ταιριάζει σε σένα και στον τρόπο ζωής σου

Ford Puma: Ταιριάζει σε σένα και στον τρόπο ζωής σου

Newsroom

To νέο Ford Puma ήρθε για να κάνει απολαυστική την εμπειρία μαζί του, είτε στο αστικό περιβάλλον είτε στις αποδράσεις μακριά από την πόλη. Φέροντας ένα θρυλικό όνομα, το νέο Ford Puma παραμένει ένα προηγμένο και στιλάτο συμπαγές crossover. Ακόμα πιο ελκυστικό, χάρη στην ανανεωμένη σχεδίασή του, καταφέρνει να συνδυάσει άψογα την πρακτικότητα με τις σύγχρονες τεχνολογίες και τα δυναμικά χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν κάθε Ford.

Μέσα στο νέο Ford Puma είστε πάντα συνδεδεμένοι

Το εσωτερικό διαθέτει σύγχρονη σχεδίαση με δύο ψηφιακές οθόνες και ενσωματωμένο soundbar, αντανακλώντας την τάση προς ένα πιο διαδραστικό και οδηγοκεντρικό περιβάλλον. Με την εστίαση στη συνδεσιμότητα, το Puma διαθέτει το προηγμένο σύστημα SYNC 4 που υποστηρίζει ενημερώσεις λογισμικού εξ αποστάσεως, προσαρμοσμένες προτάσεις με βάση τη μηχανική μάθηση και μια απρόσκοπτη εμπειρία ψυχαγωγίας και πλοήγησης.

Το νέας γενιάς σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4 υποστηρίζεται από τη δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων, τον νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,8’’ με νέα γραφικά, την οθόνη αφής 12'' που προσφέρει ασύρματη σύνδεση Apple Car Play & Android Auto. Η συνδεσιμότητα 5G και η ενσωμάτωση smartphone προσφέρουν σύγχρονη και διαδραστική εμπειρία στο cockpit, πλαισιωμένη από τις προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού.

Ford Puma

Η πρακτικότητα ενισχύεται με τον καινοτόμο χώρο αποσκευών MegaBox, που προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, καθιστώντας το ιδανικό για την καθημερινή χρήση και τις οικογενειακές ανάγκες.

Υβριδικοί κινητήρες για να παίρνεις πολλά... δίνοντας λίγα

Η γκάμα κινητήρων του νέου Puma καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προτιμήσεων, από τις οικονομικές και αποδοτικές εκδόσεις μέχρι αυτές υψηλών επιδόσεων, σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή το 7τάχυτο αυτόματο Powershift. Στην καρδιά της γκάμας βρίσκεται ο υβριδικός κινητήρας 1.0L EcoBoost MHEV, που προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό απόδοσης και αποδοτικότητας, με διαθέσιμες εκδόσεις ισχύος 125 και 155 PS. Η έκδοση υψηλών επιδόσεων ST Powershift, με 170 PS, απευθύνεται σε εκείνους που αναζητούν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και σπορ αίσθηση.

Το Ford Puma ST αντιπροσωπεύει την κορυφαία έκδοση στη γκάμα Puma, συνδυάζοντας την πρακτικότητα ενός συμπαγούς crossover με τη δυναμική απόδοση και το σπορ στιλ που αναμένεται από ένα αυτοκίνητο με την επωνυμία ST. Εξοπλισμένο με την πιο δυνατή έκδοση του κινητήρα 1.0L EcoBoost, που προσφέρει ισχύ 170 ίππων και ροπή 248 Nm, το Puma ST είναι σχεδιασμένο για να παρέχει μια ανώτερη οδηγική εμπειρία. Με χαρακτηριστικά όπως το αναβαθμισμένο σύστημα ανάρτησης, τα ειδικά σπορ καθίσματα και το διακριτικά επιθετικό εξωτερικό σχέδιο, το Puma ST δεν αποσκοπεί μόνο στην επίτευξη επιδόσεων αλλά και στην προσφορά μιας μοναδικής αίσθησης στην οδήγηση.

Εκδόσεις εξοπλισμού

Η Ford προσφέρει μία έκδοση τoυ νέου Puma για κάθε ανάγκη: την άνετη και πολυτελή Titanium, την δυναμική και σπορτίφ ST-Line, την αναβαθμισμένη και με κορυφαίο εξοπλισμό ST-Line X, καθώς και την ισχυρή ST (αποκλειστικά με τους 170 ίππους). Κάθε έκδοση έχει τη δική της ταυτότητα, η οποία ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητα του οδηγού της.

Ford Puma

Titanium – Ο καλύτερος συνδυασμός άνεσης και πολυτέλειας

Στα βασικά χαρακτηριστικά της έκδοσης Titanium συγκαταλέγονται οι ζάντες ελαφρού κράματος 17'', οι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες με ενσωματωμένα φλας, οι full LED προβολείς με χαρακτηριστικά φώτα ημέρας LED, το infotainment SYNC 4 με οθόνη αφής 12" και δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων, οι χάρτες πλοήγησης, η ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay & Android Auto, ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12.8", ο αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, η κάμερα οπισθοπορείας και η πλήρης σουίτα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, με τεχνολογίες όπως υποβοήθηση έναντι σύγκρουσης (Pre-Collision Assist), αυτόματο φρενάρισμα μετά από σύγκρουση (Post Impact Braking), υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας (Lane Keeping Aid), Cruise control, αναγνώριση οδικών σημάτων, ειδοποίηση παραβίασης απαγορευτικού σήματος, ανίχνευση κόπωσης οδηγού.

ST-Line – Δυναμικό, σπορτίφ στυλ για όλους όσους απολαμβάνουν τη συναρπαστική οδήγηση

Στον πλούσιο εξοπλισμό της Titanium, η ST-Line προσθέτει μεταξύ άλλων νέας σχεδίασης ζάντες ελαφρού κράματος 17", ST-Line Body kit, τιμόνι με διάτρητη δερμάτινη επένδυση και κόκκινη ραφή, σπορ πεντάλ αλουμινίου, σπορ καθίσματα με υφασμάτινη επένδυση με κόκκινη ραφή, σπορ ανάρτηση, μαύρη επένδυση οροφής.

Ford Puma

ST-Line X – Αναβαθμισμένη επιλογή με κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και υποβοήθησης οδηγού

Η ST-Line X πάει ένα βήμα πιο πέρα τη σπορ αίσθηση που προσφέρει στον οδηγό και τους επιβάτες του Puma. Ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέες σχεδιαστικά ζάντες ελαφρού κράματος 18", μεγάλη πίσω αεροτομή, εξωτερικούς καθρέφτες ηλεκτρικά αναδιπλούμενους με φώτα εδάφους που προβάλλουν το λογότυπο Puma στο έδαφος, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί (Keyless Entry), κορυφαίο ηχοσύστημα Bang&Olufsen με 10 ηχεία συνολικής απόδοσης 575 Watt, ασύρματη φόρτιση φορητών συσκευών, ημιδερμάτινα σπορ καθίσματα με επένδυση (Suede) με κόκκινη ραφή.

ST – Ισχυρή παρουσία για τους ανθρώπους που αναζητούν υψηλότερες επιδόσεις

Στην έκδοση ST το νέο Puma εκπέμπει δυναμισμό στο φουλ και αποκτά κορυφαίες τεχνολογίες. Μεταξύ άλλων προσφέρει νέας σχεδίασης ζάντες ελαφρού κράματος 19", ST body kit, κατευθυντικούς προβολείς Matrix-LED με αντιθαμβωτική λειτουργία (Glare Free), δισκόφρενα εμπρός και πίσω, δύο χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης, κόκκινες δαγκάνες φρένων, ενισχυμένη ανάρτηση και σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των φρένων, σπορ καθίσματα Ford Performance, Adaptive Cruise Control με λειτουργία Stop&Go, προειδοποίηση και υποβοήθηση διατήρησης στο κέντρο της λωρίδας, κάμερα 360o με πανοραμική προβολή του οχήματος, σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS), χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα.

Ford Puma

Νέο Ford Puma: Το αποκτάς τόσο εύκολα όσο το οδηγείς

Το νέο Puma είναι τώρα διαθέσιμο με τα έξυπνα χρηματοδοτικά εργαλεία της Ford. Μπορείτε να το αποκτήσετε με το πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Finance MyFord, με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο χρηματοδότησης 2,99% και βέβαια 8 χρόνια εγγύηση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελάχιστη προκαταβολή 20%, σταθερές μηνιαίες δόσεις και ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες.

Το νέο Ford Puma μπορεί να γίνει δικό σας και με μηνιαίο μίσθωμα μόλις 233€, μέσω του προγράμματος Ford Lease. Στο Ford Lease απολαμβάνετε ελάχιστη δαπάνη κεφαλαίου, σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για τη διάρκεια του προγράμματος, ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες, ολοκληρωμένη εικόνα του κόστους διατήρησης του οχήματός σας, μειωμένο κόστος διαχείρισης, εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών, ολοκληρωμένη φροντίδα του οχήματός σας από το επίσημο δίκτυο Ford.

Όλα σε μία δόση: χρηματοδότηση, συντήρηση, ασφάλεια, οδική βοήθεια,
Όλα από ένα σημείο: τον Επίσημο Έμπορο Ford.
Χωρίς ευθύνη και ρίσκο μεταπώλησης, καθώς απλά επιστρέφετε το αυτοκίνητο στο τέλος του προγράμματος.

Ford Puma

Photo Credits: Ford