Καραλής: Διάταση στο δικέφαλο και μαγνητική

Newsroom
Καραλής: Διάταση στο δικέφαλο και μαγνητική

bet365

Διάταση στο δικέφαλο είναι η πρώτη διάγνωση για τον Εμμανουήλ Καραλή.

Θετικά φαίνεται να είναι τα νέα για τον Εμμανουήλ Καραλή, αναφορικά με την ενόχληση που ένιωσε στο δικέφαλο και για προληπτικούς λόγους δεν πήρε μέρος στο μίτινγκ του Βελιγραδίου.

Ο 24χρονος πρωταθλητής του επί κοντώ εξετάσθηκε την Τετάρτη (9/3) από τον γιατρό του ΣΕΓΑΣ, Διονύση Χίσσα, ο οποίος διαπίστωσε ότι υπάρχει μια διάταση στον δικέφαλο η οποία είναι διαχειρίσιμη.

Ο Καραλής έχει ξεκινήσει ήδη εντατικό πρόγραμμα φυσιοθεραπειών, το οποίο θα εντατικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να φτάσει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο κορυφαίο γεγονός για τον κλειστό στίβο, το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Ο αθλητής το βράδυ της Τετάρτης (9/3) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια το πρόβλημα που υπάρχει. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα γίνει το τριήμερο 18-20 Μαρτίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα