Ο Γιουσέιν Μπολτ: Με ρόλο αρχηγού στο Soccer Aid

Newsroom
Ο Γιουσέιν Μπολτ: Με ρόλο αρχηγού στο Soccer Aid

bet365

Ο Γιουσέιν Μπολτ θα είναι ένα από τα παγκόσμια αστέρια στο Soccer Aid 2022 του Λονδίνου.

Το Soccer Aid επιστρέφει συγκεντρώνοντας χρήματα για λογαριασμό της UNICEF και μαζί του ο Γιουσέιν Μπολτ θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου εκεί όπου το 2012 γιόρτασε την κατάκτηση τριών χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων (100μ., 200μ. και 4Χ100μ.), αλλά και το 2017 έριξε την αυλαία της λαμπρής καριέρας του.

Ο αγώνας είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, δημιουργήθηκε πριν 16 χρόνια πριν από μια ιδέα του Ρόμπι Γουίλιαμς και όπως ο διάσημος Βρετανός μουσικός, «θέλουμε κάθε παιδί να έχει την υγειονομική περίθαλψη και τη διατροφή που χρειάζεται για να μεγαλώσει χαρούμενο, υγιές και ικανό να παίξει.

Η UNICEF να παρέχει εμβόλια, να καταπολεμήσει τον υποσιτισμό και να παρέχει ασφαλείς χώρους για την προστασία των παιδιών σε περιόδους κρίσης, βοηθώντας τα παιδιά να επιστρέψουν στην παιδική ηλικία που δικαιούνται».

To Soccer Aid 2022 θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου και θα είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα σε ομάδες διασημοτώτων εντός και εκτός αθλητισμού.

Ο Μπολτ ορίστηκε αρχηγός της παγκόσμιας ομάδας και κάποιοι από τους συμπαίκτες του θα είναι ο Βρετανός stand-up comedian Μο Γκίλιγκαν και ο Πατρίς Εβρά. Στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκονται ο Αρσέν Βενγκέρ και ο Ρόμπι Κιν.

Απέναντί τους θα είναι η ομάδα της Αγγλίας, με αρχηγό τον τραγουσδιστή Λίαμ Πέιν και ποδοσφαιρόαφατσες όπως ο Γκάρι Νέβιλ, ο Τζέιμι Γκάραχερ και προπονητές τον Ντέιβιντ Σίμαν και τον Χάρι Ρέντναπ. Ο δημιουργός του, ο Ρόμπι Γουίλιαμς θα έχει την καλλιτεχνική ευθύνη για το σόου στο ημίχρονο του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα