Πατουλίδου στα Gazzetta Awards: «Οι αθλητές ξέρουν να λένε τις δύσκολες λέξεις» (vid)

Newsroom
Πατουλίδου στα Gazzetta Awards: «Οι αθλητές ξέρουν να λένε τις δύσκολες λέξεις» (vid)
Μία από τις αθλήτριες θρύλους που βραβεύτηκαν στα Gazzetta Awards ήταν η Βούλα Πατουλίδου, η οποία ανέφερε: «Οι αθλητές ξέρουν να λένε τις δύσκολες λέξεις, που είναι το "ευχαριστώ" και το "μπράβο"».

Η Βούλα Πατουλίδου βραβεύτηκε στα Gazzetta Awards, ως μία από τις αθλήτριες θρύλους, η οποία το 1992 κατέκτησε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στη Βαρκελώνη στα 100 μ. εμπόδια. Στο πλαίσιο της βράβευσής από τον Αντώνη Νικοπολίδη, ανέφερε:

«Ρωτάνε για τις καλύτερες στιγμές. Είναι το βάθρο που αναρωτιέσαι ποιο είναι το συναίσθημα. Αλλά επειδή ανέβηκαν και κάποια παλικαράκια που είναι παλίκαροι, που σε συγκεκριμένες ζόρικες στιγμές είπαν αυτά που όλοι θέλαμε να πούμε και κάθε φορά έχεις έναν άνθρωπο να εκπροσωπεί τη δική σου ψυχή, θέλω να θυμίσω μια στιγμή που νομίζω ότι ποτέ σε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν έχει συμβεί, έχει σταματήσει η ροή των Αγώνων, γιατί κάποιοι από τον υγρό στίβο σταμάτησαν τη ροή των Ολυμπιακών Αγώνων. Εκεί που νόμιζα ότι είμαι μόνη μου, μπήκαμε μέσα και πανηγύρισαμε μαζί. Μοιραστήκαμε την απόλυτη χαρά. Όλοι στη λύπη έρχονται και σου λένε "αχ μωρέ καημένο". Τη χαρά δεν τη μοιράζεσαι εύκολα. Οι αθλητές ξέρουν να λένε τις δύσκολες λέξεις, που είναι το ευχαριστώ και το μπράβο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα