Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Πρωτιές για Δουβαλίδη, Πεσιρίδου στα υψηλά εμπόδια

Newsroom
Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Πρωτιές για Δουβαλίδη, Πεσιρίδου στα υψηλά εμπόδια

bet365

Ο Κώστας Δουβαλίδης έφτασε στην 14η νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ η Πεσιρίδου τις οκτώ.

Μία από τις συναρπαστικότερες κούρσες της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου Ανδρών/Γυναικών της Θεσσαλονίκης ήταν τα 100 μ. εμπ. των γυναικών εκεί όπου η συμμετοχή των Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΑΟ Κάλλιστος) και Αναΐς Καραγιάννη (ΑΕΚ) δημιουργούσε προϋποθέσεις για καλές επιδόσεις.

Η Πεσιρίδου κατάφερε να φτάσει στην όγδοη νίκη της στο πρωτάθλημα καθώς διένυσε τα 100 μ. εμπ. σε 13.18 (0,8) και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ. Και το πέτυχε κάνοντας δυνατή κούρσα στα τελευταία μέτρα, αφού μέχρι και το έβδομο εμπόδιο η Καραγιάννη φαινόταν να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Η αθλήτρια της ΑΕΚ τερμάτισε σε 13.21 (0,8) σε μία ακόμη σταθερή εμφάνιση στη σεζόν.

«Είναι γεγονός πως κάθε χρόνο βρίσκω το ρυθμό περίπου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Το έχω πει και άλλη φορά φέτος, πως είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Θεωρώ πως και ο σημερινός χρόνος δεν είναι αντιπροσωπευτικός. Με βοήθησε πολύ που η Καραγιάννη είναι φέτος σε καλή κατάσταση, καθώς ήξερα πως θα γίνει μια ωραία γρήγορη κούρσα» είπε η Πεσιρίδου, που θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στους Μεσογειακούς Αγώνες, ενώ μπροστά της έχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Ανετα ο Δουβαλίδης στους άνδρες

Ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) έφτασε στην 14η νίκη του σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Είχε εύκολο έργο, όμως η επίδοσή του δεν πρέπει να τον ικανοποιεί.

Ο κορυφαίος Έλληνας εμποδιστής τερμάτισε σε 14.10 (0,2) σε μια κούρσα που στα τελευταία μέτρα ουσιαστικά την παράτησε. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Μιχάλης Κιάφας (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 14.10 και τρίτος ήταν ο Ευθύμης Καραγιώργος (ΠΑΟΚ) με 14.68.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα