Στίβος: Οι Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη κορυφαίοι για το μήνα Αύγουστο στην Ευρώπη

Newsroom
Στίβος: Οι Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη κορυφαίοι για το μήνα Αύγουστο στην Ευρώπη

bet365

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Μίλτος Τεντόγλου μετά τις επιτυχίες τους στο Μόναχο, αναδείχθηκαν κορυφαίοι για τον μήνα Αύγουστο στην ψηφοφορία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Ένα ξεχωριστό νταμπλ για τον ελληνικό στίβο, καθώς ο Μίλτος Τεντόγλου στους άνδρες και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στις γυναίκες αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι για το μήνα Άυγουστο στη ψηφοφορία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου (ΕΑΑ).

Με βάση το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, ο Μίλτος Τεντόγλου στους άνδρες, άφησε πίσω του τον Σουηδό Αρμάντο Ντουπλάντις (χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ), τον Γιάκομπ Ινγκεμπρίκτσεν (χρυσό μετάλλιο σε 1.500μ./ 5.000μ.) και τον Λιθουανό Μύκολας Αλέκνα (χρυσό μετάλλιο στη δισκοβολία), συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και κατάφερε να κερδίσει αυτήν την τιμητική διάκριση.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια στην Ευρώπη για το μήνα Αύγουστο, με βάση την ψηφοφορία που έγινε στα social media της (ΕΑΑ).

Με τις νίκες της, τόσο στα 20χλμ. όσο και στα 35χλμ, έκανε ένα ιστορικό νταμπλ και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια φοβερή χρονιά για την ίδια.

Η Ντρισμπιώτη ήταν υποψήφια μαζί με την Ολλανδέζα Φέμκε Μπόλ (χρυσό μετάλλιο σε 400μ., 400μ. εμπ./ 4Χ400μ.), την Αλβανίδα Λουίζα Γκέγκα (χρυσό μετάλλιο στα 3.000μ. στιπλ) και την Γερμανίδα Τζίνα Λουκενκέμπερ (χρυσό μετάλλιο σε 100μ. και 4Χ100μ.).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα