Γκελαούζος: Επέστρεψε και ετοιμάζεται για τον μαραθώνιο του Βερολίνου

Newsroom
Γκελαούζος: Επέστρεψε και ετοιμάζεται για τον μαραθώνιο του Βερολίνου

bet365

Μετά από δύο μήνες προετοιμασία στις ΗΠΑ, ο Κώστας Γκελαούζος θα τρέξει στον ταχύτερο μαραθώνιο του κόσμου, αυτόν του Βερολίνου.

Σε συνθήκες ιδανικές για αθλητή των αποστάσεων, έκανε προετοιμασία για πάνω από δύο μήνες ο Κώστας Γκελαούζος.

Ο περσινός νικητής του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, έκανε την προετοιμασία του στο Φλάγκσταφ της Αριζόνα και πλέον επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου στις 25 του μηνός να πάει στο Βερολίνο όπου θα αγωνιστεί στον σπουδαίο μαραθώνιο της Γερμανικής πρωτεύουσας.

Εκεί, ο αθλητής του Σταύρου Καρρέ θέλει να σπάσει το ατομικό του ρεκόρ που είναι 2:14.30.

«Σίγουρα θέλω έναν χρόνο κάτω από το ατομικό μου 2.14.30. Θεωρώ πως αν δεν πάει κάτι στραβά την ημέρα του αγώνα, θα είμαι σε θέση να τρέξω κάτω από τις 2.14.00» ανέφερε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ ο δρομέας του Παναθηναϊκού που μακροπρόθεσμα έχει ως στόχο την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

«Ο στόχος μου είναι να κυνηγήσω μέσω του ράνκινγκ την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Για να συμβεί αυτό θέλω από φέτος να αρχίσω να προσεγγίζω επιδόσεις στο 2.13.00 ώστε του χρόνου να επιδιώξω ακόμη καλύτερους χρόνους. Σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο θεωρώ πως είμαι περίπου 20% βελτιωμένος σε όλα τα στάδια της προπόνησης» ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει:

«Νομίζω πως τα όρια έγιναν πιο αυστηρά γιατί έχει αλλάξει προς τα πάνω το επίπεδο στο αγώνισμα, την ίδια ώρα που εμείς έχουμε μείνει πίσω. Δε θεωρώ πως είναι παράλογο εκεί που έχει φτάσει το όριο. Απλώς πλέον έχει γίνει δυσκολότερη και η πρόκριση μέσω του ράνκινγκ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα