Γκελαούζος: Εξαλλος με ΕΟΚΑΝ, τρεις μέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης ντόπινγκ

Newsroom
Γκελαούζος: Εξαλλος με ΕΟΚΑΝ, τρεις μέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης ντόπινγκ

bet365

Ο Κώστας Γκελαούζος εξέφρασε την οργή του για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει παραλάβει τον φάκελο της υπόθεσης ντόπινγκ, αναφέροντας πως του ζήτησαν μάλιστα περισσότερα χρήματα από αυτά που αρχικά προβλέπονταν.

Σε τρεις ημέρες ο Κώστας Γκελαούζος θα πρέπει να απολογηθεί για το θετικό κρούσμα ντόπινγκ με το οποίο βρέθηκε.

Ο πρωταθλητής του μαραθωνίου ωστόσο, όπως κατήγγειλε μέσω ανάρτησης στα σόσιαλ, παρά το γεγονός ότι έχει κάνει αίτηση να παραλάβει τον φάκελό του, αυτό ακόμη δεν έχει συμβεί και την ίδια ώρα τονίζει πως του ζητούν επιπλέον χρήματα από αυτά που αρχικά προβλέπονταν.

Η ανάρτηση Γκελαούζου

«Μη με προκαλείται κάποιοι γιατί θα βγάλω τα άπλυτά σας στη φόρα. Τόσο καιρό έκανα τα στραβά μάτια γιατί δεν με αφορούσε. Οσο για εμένα μέχρι και τώρα δεν έχω πάρει κανένα φάκελο στα χέρια μου. Στις 5/12 έκανα το πρώτο αίτημα και μέχρι τις 9/12 δεν είχα απάντηση. Στις 9/12 ξαναζήτησα τον φάκελό μου και μου άλλαξαν τιμή από 900 σε 1.000 ευρώ και αν θέλω να ανοίξω δεύτερο δείγμα, από 1.000 σε 2.000 ευρώ. Πρώτα πλήρωσα 1.000 ευρώ και μετά μου είπαν σε δέκα ημέρες θα τον πάρεις και ότι μέχρι τις 22/12 πρέπει να απολογηθώ. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχω κανένα φάκελο στα χέρια μου και σε 3 μέρες θα βγει απόφαση χωρίς καν να μπορώ να υπερασπιστώ σωστά τον εαυτό μου. Τα λέμε…

Κώστας Γκελαούζος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα