Στίβος: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο αργυρός Ολυμπιονίκης Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία

Newsroom
Στίβος: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο αργυρός Ολυμπιονίκης Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία

bet365

Στα κουβανικά μέσα γράφεται από χθες πως ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο μήκος, Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία, επέστρεψε στις προπονήσεις και θα ετοιμαστεί για διεθνείς αγώνες.

Ο μεγάλος αντίπαλος του Μίλτου Τεντόγλου, ο Κουβανός άλτης του μήκους Χουάν ΜΙγκέλ Ετσεβαρία, φαίνεται πως επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα που σύμφωνα με όσα γράφονταν στα μέσα της Κούβας δεν προπονούνταν καθόλου μετά τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, ο προπονητής του δε γνώριζε αν θα επιστρέψει στις προπονήσεις ή όχι και πως είχε αποχωρήσει από την εθνική ομάδα.

Μόλις πριν λίγες ώρα, το ανεξάρτητο κουβανικό περιοδικό Play Off Magazine αποκάλυψε πως ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Τόκιο ξεκίνησε ξανά προπονήσεις, στην Αβάνα, και πως έχει σκοπό να εκπροσωπήσει ξανά τη χώρα του στις διεθνείς διοργανώσεις. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι λίγοι οι Κουβανοί (κυρίως άλτες) που αυτομολούν και εκπροσωπούν διαφορετικές χώρες στις διεθνείς διοργανώσεις όπως, για παράδειγμα, ο Πάμπλο Πιτσάρδο που αγωνίζεται με την Πορτογαλία.

Ο 24χρονος Κουβανός, που έχει ρεκόρ 8.68μ (ενώ αναφέρεται πως έχει κάνει 8.93μ με +3.3 άνεμο, στην Αβάνα) είναι ίσως ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Έλληνα Ολυμπιονίκη και επιστρέφοντας σίγουρα θα διεκδικήσει τη ρεβάνς στους ερχόμενους Ολυμπιακούς του Παρισιού 2024 μετά το αργυρό μετάλλιο του Τόκιο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα