Στίβος: Η Εμμανουηλίδου κέρδισε στο νήμα την Σπανουδάκη (vid)

Newsroom
Στίβος: Η Εμμανουηλίδου κέρδισε στο νήμα την Σπανουδάκη (vid)

bet365

Με 7.35 η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έκανε την έκπληξη στα 6-0 μέτρα γυναικών του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η κόντρα της Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, απέναντι στην Ραφαέλα Σπανουδάκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, βρήκε νικήτρια την πρώτη.

Η νεαρή πρωταθλήτρια του ΑΣΣ Αλέξανδρου Μακεδονίας, κέρδισε την συναρπαστική κούρσα με χρόνο 7.35, με την Σπανουδάκη να βελτιώνει την φετινή της επίδοση με 7.39. Τρίτη ήταν η Αρτεμις Αναστασίου με 7.43.

Στους άνδρες πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Χρυσάφης με 6.66 που είναι και ατομικό ρεκόρ, τερματίζοντας μπροστά από τους Νυφαντόπουλο (6.75) και Γκαραγκάνη (6.76).

Στο τριπλούν η Σπυριδούλα Καρύδη δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει. Ηταν η μόνη πάνω από τα 13 μέτρα και με 13,42μ. Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος. Το ζητούμενο για την αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι είναι πλέον η συνεχής βελτίωση στις επιδόσεις στα 14 μέτρα.

Κυρίαρχος Λατιφλάρι στη σφαίρα με ατομικό ρεκόρ

Στην σφαιροβολία ο Τάσος Λατιφλάρι έκανε εξαιρετική εμφάνιση.

Ο αθλητής της Team Future της Bwin, βελτιωνόταν από βολή σε βολή και από τα 19,11μ., πήγε στα 19,17μ. και στη συνέχεια στα 19,42μ., βολή που ήταν ατομικό ρεκόρ και του έδωσε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα