Στίβος: Στο Άστρος Κυνουρίας πριν το Ευρωπαϊκό ομάδων το γκρουπ Κεφαλόπουλου

Πηνελόπη Γκιώνη
kefalopoulos papadopoulou

bet365

Το Ευρωπαϊκό ομάδων βάδην πλησιάζει και οι προετοιμασίες ολοκληρώνονται.

Το γκρουπ των πρωταθλητριών του βάδην του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου βρίσκεται στο Άστρος Κυνουρίας, όπου και πραγματοποιεί το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του πριν τον πρώτο αγώνα-στόχο της χρονιάς.

Σε λιγότερο από ένα μηνά, η πόλη Ποντεμπράντι της Τσεχίας θα συγκεντρώσει τα κορυφαία ονόματα του βάδην για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων με την Ελλάδα να έχει εξαιρετική γυναικεία ομάδα και να πηγαίνει ολοταχώς για τη διάκριση. Οι Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου και Έφη Κουρκουτσάκη, που αποτελούν βασικά μέλη της ομάδας, προπονούνται αυτή τη στιγμή στο Άστρος Κυνουρίας όπου και συνηθίζουν να βρίσκονται για προπονήσεις.

Οι αθλήτριες του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου θα παραμείνουν εκεί για ακόμη μία εβδομάδα και την Πρωτομαγιά θα επιστρέψουν στη βάση τους ενώ λίγες μέρες αργότερα θα αναχωρήσουν για Τσεχία.

@Photo credits: @chrpapadopoulou / Instagram

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα