Πανελλήνιο στίβου: Σούπερ Πεσιρίδου στα εμπόδια, 15η νίκη ο Δουβαλίδης

Πηνελόπη Γκιώνη
πεσιριδου

bet365

Οι συνήθεις… ύποπτοι επικράτησαν και στα εμπόδια, αφού Κώστας Δουβαλίδης και Ελισάβετ Πεσιρίδου έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις.

Τη 15η νίκη του στην ιστορία των Πανελληνίων πρωταθλημάτων κατέγραψε ο Κώστας Δουβαλίδης, αφού νίκησε στην κούρσα των 110μ. με εμπόδια ανδρών στο πρωτάθλημα που διεξάγεται στον Βόλο.

Με 13.61 ο Δουβαλίδης ήταν πρώτος, κάνοντας νέο φετινό ρεκόρ. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Γιάννης Καμαρίνος με 14.07 και νέο ατομικό ρεκόρ ενώ ο Άγγελος Τζανής Αδρέογλου ήταν τρίτος, επίσης με ατομικό ρεκόρ 14.12.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου, από την άλλη, εντυπωσίασε με την εξαιρετική της εμφάνιση στον τελικό των 100μ με εμπόδια αφού τερμάτισε σε 13.05 (+1.3) και έκανε νέο φετινό ρεκόρ, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Με νέο φετινό ρεκόρ ολοκλήρωσε την κούρσα στη δεύτερη θέση η Αναΐς Καραγιάννη, με 13.27, ενώ η Σοφία Ιωσηφίδου με 13.70 ήταν τρίτη.

«Πριν κάνω τον σημερινό αγώνα δε ήξερα αν μπορώ να τρέξω κάτω από 13. Μετά από αυτό όμως, ίσως και να μπορέσω να το κάνω στον επόμενο αγώνα μου», δήλωσε η Πεσιρίδου όταν ρωτήθηκε για μία επίδοση γρηγορότερη των 13 δευτερολέπτων.

Η Κορένεβα τον τίτλο στο τριπλούν

οξανα κορενεβα

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Οξάνα Κορένεβα στον τελικό του τριπλούν γυναικών αφού με 13.92 (+2.5) νίκησε τον αγώνα ενώ, με άνεμο εντός επιτρεπτού ορίου (2.0) είχε καλύτερο άλμα στα 13.87μ. και έκανε νέο ατομικό ρεκόρ, το οποίο μάλιστα βελτίωσε δύο φορές αφού είχε άλματα στα 13.73μ. και 13.75μ.. Δεύτερη ήταν η Σπυριδούλα Καρύδη με 13.55 (+4.6) ενώ τρίτη ήταν η Κριστίνα Αλβερτσιάν με 13.18 (+4.4).

Φετινό ρεκόρ η Φιλιππίδου

Νέο φετινό ρεκόρ έκανε στη δισκοβολία γυναικών η Αρετή Φιλιππίδου, που κέρδισε κιόλας τον πανελλήνιο τίτλο. Με βολή στα 53.71μ. ήταν η νικήτρια του αγωνίσματος ενώ την ακολούθησαν η Σοφία Κεσσίδη με 49.47μ. και η Ιωάννα Αραμπατζή με 48.56μ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα