Authentic Talks: Αυθεντικές ομιλίες για τον «Μαραθώνιο της ζωής»

_authnetic_talks

bet365

Το 2ο Authentic Talks αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δράσεις στην ιστορία του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας.

Άνθρωποι με όραμα και δημιουργική διάθεση ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα συνέδριο όπου η αυθεντικότητα και ο αθλητισμός έχουν τον πρώτο λόγο.

Στο πλαίσιο του 40ού, επετειακού Αυθεντικού μαραθωνίου της Αθήνας, οι αυθεντικές ιστορίες των ανθρώπων που συνθέτουν αυτό το γεγονός θα είναι στο επίκεντρο.

authentic talks

Στο δεύτερο Authentic Talks θα παραβρεθούν ο Υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, η εθνική συντονίστρια για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης και Υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, ο Managining Director της J.P Morgan Χρήστος Κολημενάκης, ο διευθυντής αγώνων δρόμου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου Μάρκο Βάσιτς, ο καθηγητής επιχειρηματικής στρατηγικής και πρόεδρος στο τμήμα οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Γιάννης Πολλάλης ο Δήμαρχος Λάρνακα και πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Κύπρου Ανδρέας Βύρας και η πρωταθλήτρια του μαραθωνίου και νικήτρια στη διοργάνωση του 2022, Βασιλική Κωνσταντινοπούλου θα είναι οι βασικοί ομιλητές.

Το συνέδριο θα προλογίσουν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης και η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η κορυφαία Ελληνίδα ξιφομάχος σε αμαξίδιο Κέλλυ Λουφάκη.

Η είσοδος στο Ωδείο Αθηνών θα είναι με πρόσκληση.

@Photo credits: authentictalks.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα