Στίβος: Με τον Γιαννουλάκη για μία ακόμη συμμετοχή σε Ολυμπιακούς ο Δουβαλίδης

Πηνελόπη Γκιώνη
κωστας δουβαλιδης

bet365

Με τον Αντώνη Γιαννουλάκη θα συνεχίσει ο Κώστας Δουβαλίδης, επιθυμώντας να ολοκληρώσει την καριέρα του τρέχοντας μία ακόμη κούρσα στους Ολυμπιακούς.

Μετά το φευγιό του επί έτη προπονητή του, Μπάμπη Σδρόλα, ο πρωταθλητής των εμποδίων Κώστας Δουβαλίδης χρειάστηκε να πάρει σημαντικές αποφάσεις σε σύντομο διάστημα, όσο παράλληλα προσπαθούσε να συνηθίσει την απώλεια.

Ο έμπειρος πρωταθλητής αποφάσισε να συνεχίσει την προσπάθειά του να καταγράψει την πέμπτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με τον επίσης έμπειρο προπονητή, Αντώνη Γιαννουλάκη, του οποίου η βάση είναι στην Κύπρο. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί ξανά, σε πλαίσιο προπονητικού καμπ στην Κύπρο, και άρα γνωρίζουν πως μπορούν να συνεργαστούν καλά. Επίσης, ο Δουβαλίδης στο γκρουπ του Γιαννουλάκη θα έχει και την απαραίτητη προπονητική «παρέα» καθώς ο πρωταθλητής Κύπρου στα εμπόδια και πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό το 2019, Μίλαν Τραΐκοβιτς, προπονείται επίσης με τον Γιαννουλάκη.

Ο Δουβαλίδης, μιλώντας στο Gazzetta, δήλωσε σχετικά με την προπόνησή του στη Δράμα και τη νέα συνεργασία με τον Αντώνη γιαννουλάκη: «Ευτυχώς ο καιρός ακόμη κρατάει και μπορούμε να κάνουμε προπόνηση γιατί σαν πιάσουν τα κρύα δυστυχώς θα περιοριστούμε. Δυστυχώς έγινε αυτό που έγινε αλλά επειδή θέλω να προσπαθήσω να πάω άλλη μια φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, άλλωστε αυτό θα ήθελε και ο προπονητής μου… Έπρεπε να πάρω μία απόφαση γρήγορα και ας μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να μπω σε αυτήν την διαδικασία. Το σκέφτηκα από εδώ, το σκέφτηκα από την άλλη πλευρά και τελικά κατέληξα σε έναν προπονητή που παίρνω πρόγραμμα καθώς είναι εκτός Δράμας.

Με τον Αντώνη Γιαννουλάκη συνεχίζω, μαζί θα προσπαθήσουμε να πάμε μία τελευταία φορά Ολυμπιακούς. Μακάρι να καταφέρω να πάω και εγώ και να κλείσω την αθλητική μου καριέρα όμορφα και ευχάριστα και να λέω πολλές ιστορίες στα μικρά παιδάκια!».

Δουβαλίδης και Γιαννουλάκης θα σχεδιάσουν το πλάνο της χρονιάς και τότε θα κριθεί αν θα δούμε τον πρώτο να αγωνίζεται στον κλειστό: «Θα κατέβω λογικά στον κλειστό αλλά θα καθίσω με τον Αντώνη να τα βάλουμε κάτω, το επόμενο διάστημα, να δούμε για ποιους αγώνες θα είμαστε έτοιμοι!».

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Δουβαλίδης έχει κυριαρχήσει στο αγώνισμα στην Ελλάδα και έχει βάλει την υπογραφή του στα πανελλήνια ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο ενώ έχει αγωνιστεί με το εθνόσημο πολλές φορές.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα