Στίβος: Τετραπλή ελληνική παρουσία απόψε στο Μιραμάς

Κώστας Ευθυμιάδης
Στίβος: Τετραπλή ελληνική παρουσία απόψε στο Μιραμάς

bet365

Οι Κώστας Δουβαλίδης, Νίκος Ανδρικόπουλος, Τατιάνα Γκούσιν και Παναγιώτα Δόση, αγωνίζονται σήμερα στη Γαλλία.

Τέσσερις αθλητές και αθλήτριες του στίβου μετέχουν σήμερα (2/2) στο μίτινγκ του Μιραμάς στη Γαλλία.

Το ντεμπούτο του στη σεζόν θα κάνει στη Γαλλία ο Κώστας Δουβαλίδης. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής των ψηλών εμποδίων κυνηγάει δυνατές εμφανίσεις, μέσα από τις οποίες θέλει να εξασφαλίσει θέση στους κορυφαίους αγώνες της χρονιάς. Ο αθλητής στοχεύει στους αγώνες του ανοιχτού, ωστόσο θα τον ενδιέφερε η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Τους αγώνες του στη σεζόν συνεχίζει ο Νίκος Ανδρικόπουλος, που στο Μιραμάς θα επιδιώξει να πετύχει μια καλή επίδοση. Ο αθλητής αγωνίστηκε πριν λίγες ημέρες στο Άαρχους της Δανίας όπου είχε ένα έγκυρο άλμα στα 15,77 μέτρα.

Η Τατιάνα Γκούσιν και η Παναγιώτα Δόση θα έχουν την πρώτη τους…αναμέτρηση επί γαλλικού εδάφους. Η Γκούσιν άνοιξε τη χρονιά την περασμένη εβδομάδα με άλμα στα 1,85 μ. και σήμερα θα επιδιώξει να δει τον πήχη σε προσπάθειες πάνω από το 1,90 μ., ενώ η Παναγιώτα Δόση θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στον οποίο θα επιδιώξει να δει τα πατήματα της. Οι δύο αθλήτριες είναι σε καλή κατάσταση και στοχεύσουν αμφότερες στις διοργανώνεις του ανοιχτού.

Το ύψος αρχίζει στις 20:00 ώρα Ελλάδος, ενώ στις 21:00 θα διεξαχθούν τα 60μ. εμπ. και το τριπλούν.

Οι συμμετοχές στο ΣΕΦ την Κυριακή

Αρκετά δυνατά ονόματα θα αγωνιστούν την Κυριακή στην ημερίδα στίβου στο ΣΕΦ.
Στις γυναίκες ξεχωρίζει το δίδυμο Σπανουδάκη, Αναστασίου στα 60 μέτρα, με την Αναστασίου να τρέχει και στα 200μ. Θα γίνει και κούρσα 300 μέτρων με τις Φέρρα και Πολίτη.

Στο επί κοντώ η Ελένη Πόλακ θα ψάξει το μεγάλο άλμα, έχοντας συναγωνισμό με την Αδαμοπούλου, ενώ στο ύψος θα αγωνιστεί η Χριστογεώργου και στο τριπλούν η Κορένεβα.

Στους άνδρες ξεχωρίζουν δύο αγωνίσματα. Τα 60 μέτρα όπου θα κοντραριστούν οι Χρυσάφης, Βροντινός, Γκαραγκάνης, Βόλικας και Τριβυζάς, ενώ στο τριπλούν οι Τσιάμης και Ανδρικόπουλος θα κοντραριστούν για τη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα