Στίβος: Δεύτερη νίκη για Γκούσιν στη Γαλλία

Κώστας Ευθυμιάδης
Στίβος: Δεύτερη νίκη για Γκούσιν στη Γαλλία

bet365

Δύο στα δύο για την Τατιάνα Γκούσιν που κέρδισε το ύψος στο διεθνές μίτινγκ της Μιραμάς με 1,91μ. -Καλές παρουσίες από Δόση, Δουβαλίδη, Ανδρικόπουλο.

Το ότι η Τατιάνα Γκούσιν έχει ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, επί γαλλικού εδάφους, μπορεί να χαρακτηριστεί καλός οιωνός…

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά τη Ναντ, κέρδισε και στη Μιραμάς, κάνοντας μάλιστα και ρεκόρ αγώνων με 1,91μ.

Η Γκούσιν ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα: 1,78μ., 1,81μ., 1,84μ., 1,87μ. και 1,91μ., κάνοντας ρεκόρ αγώνων. Οι Χρούμπα και Μπαϊκστιτέ ήταν οι μόνες που είχαν μείνει μαζί της στον αγώνα ωστόσο απέτυχαν και η Γκούσιν πήρε τη νίκη. Αργότερα δοκίμασε στο 1,93μ. και έφτασε κοντά στο να το περάσει. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση στην αρχή της σεζόν.

H Παναγιώτα Δόση ήταν στον ίδιο αγώνα 4η με άλμα στο 1,87μ. Πέρασε με την πρώτη όλα τα προηγούμενα άλματα (1,78μ., 1,81μ., 1,84μ. και 1,87μ.), αλλά στο 1,89μ. δεν τα κατάφερε. Ξεκίνησε ωστόσο εξαιρετικά την φετινή της σεζόν.

Στο τριπλούν ο Νίκος Ανδρικόπουλος βελτίωσε την φετινή του επίδοση. Εκανε άλμα στα 16,23μ. και κατετάγη 5ος, σε έναν αγώνα που ο Αντ. Ντίαζ, Κουβανός που πλέον αγωνίζεται για την Ιταλία, σημείωσε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο με 17,46μ.

O Κώστας Δουβαλίδης συμμετείχε στα 60 μέτρα με εμπόδια. Ετρεξε στη πρώτη από τις τρεις προκριματικές σειρές και τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 7.83, στην πρώτη του φετινή εμφάνιση και στον τελικό από την 8η διαδρομή, έκανε 7.90, με τον Μπελοσιάν να κερδίζει με 7.51.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα