Στίβος: Παγκόσμιο ρεκόρ ο Καναδός Γουίλιαμς στα 400 μέτρα!

Κώστας Ευθυμιάδης
O Κρίστοφερ Μοράλες Γουίλιαμς

bet365

Ενα ανέλπιστο παγκόσμιο ρεκόρ ήρθε από τον Καναδό Μοράλες Γουίλιαμς που έτρεξε τα 400 μέτρα σε κολεγιακούς αγώνες των ΗΠΑ, σε χρόνο 44.49!

Ενα παγκόσμιο ρεκόρ από το… πουθενά «έσκασε» τα ξημερώματα στον στίβο.

Στην διάρκεια του πρωταθλήματος της νοτιοανατολικής περιφέρειας (SEC) στο Φέιτβιλ, ο Μοράλες Γουίλιαμς, τερμάτισε τη κούρσα σε 44.49 και κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ που κρατούσε από το 2018 και άνηκε στον Μάικλ Νόρμαν.

Ο νεαρός Καναδός από το πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, έτρεξε από την εξωτερική στο πρώτο 200αρι και… πέταξε στο δεύτερο μισό, ενώ στον τερματισμό έκοψε λίγο.

Το εντυπωσιακό είναι πως δεν είχε καταλάβει ότι έκανε παγκόσμιο ρεκόρ και δεν αντέδρασε καν, ενώ στην κερκίδα η ομάδα του ήταν σε… έκσταση, μη πιστεύοντας τι είχε κάνει.

Η Κόντερι στα 4,86μ

Η Μόλι Κόντερι συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο επί κοντώ. Βελτίωσε χθες κι άλλο την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για φέτος, καθώς έκανε 4,86μ στο Ρουέν,ενώ δοκίμασε και άλματα στα 4,91μ.

Στον ίδιο αγώνα η Βίλμα Μούρτο έκανε 4.80μ, όσο και η Αμερικανίδα Μπρίτζετ Γουίλιαμς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα