Βρούτσης: «Ανακαινίζουμε με γοργότατους ρυθμούς τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στην Παιανία»

Newsroom
 Βρούτσης: «Ανακαινίζουμε με γοργότατους ρυθμούς τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στην Παιανία»

bet365

Την πρόοδο των εργασιών στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στην Παιανία επιθεώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

O αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, επιθεώρησε, μαζί με τον Δήμαρχο Παιανίας, Ισίδωρο Μάδη, την πρόοδο των εργασιών στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στην Παιανία.

Η μάνατζερ του έργου, εκ μέρους της Lamda Development, Αθανασία Αραβανή, διαβεβαίωσε τον υπουργό ότι πριν από το τέλος του έτους «θα είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε την αθλητική οικογένεια, να ξαναδώσουμε στον στίβο μας το "κλειστό του σπίτι" και να προσφέρουμε σε πολλά άλλα αθλήματα καλύτερες εγκαταστάσεις για προπόνηση.

Από την πλευρά του, ο συντονιστής γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής, μαζί με στελέχη του Οργανισμού, παρουσίασε στον υπουργό και τον συνολικό σχεδιασμό για την ανάπλαση, ώστε να προσφερθούν και στην τοπική κοινωνία χώροι Άθλησης για Όλους (γήπεδο ποδοσφαίρου, ανοικτά μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, πάντελ, στίβος 400μ με ρίψεις και σκάμματα αλμάτων, ανοιχτού θεάτρου για τις ανάγκες εκδηλώσεων του Δήμου Παιανίας κλπ).

O Γιάννης Βρούτσης, σε ανάρτησή του έγραψε τα παρακάτω: «Ανακαινίζουμε με γοργότατους ρυθμούς τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στην Παιανία, σε συνεργασία με τη Lamda Development και ίδιους πόρους, οι οποίες μόλις πριν από μερικούς μήνες περιήλθαν στη διοίκηση και διαχείριση του ΟΑΚΑ.

Τα δύο κλειστά γυμναστήρια αναβαθμίζονται ενεργειακά, συντηρούνται οι μεταλλικές κατασκευές στις οροφές, αποκαθίστανται οι ζημιές από τους βανδαλισμούς εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων και δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες πρόσβασης για ΑμεΑ.

Το σύνολο του συγκροτήματος διαθέτει και ξενώνα 16 δωματίων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα φιλοξενίας αθλητών των Εθνικών μας ομάδων. Παράλληλα με τις εργασίες, για πρώτη φορά έπειτα από 20 χρόνια, αδειοδοτήθηκε η εγκατάσταση και νομιμοποιήθηκε η όλη κατασκευή».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Τελευταία Νέα