Τεντόγλου στο Gazzetta Cyprus: «Σήμερα πραγματικά μπορούσα να πηδήξω 8.50μ.»

ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
Με καλύτερο άλμα στα 8.25 ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν ο μεγάλος νικητής του μήκους ανδρών στο Cyprus International Meeting της Λεμεσού, ο οποίος μίλησε στο Gazzetta Cyprus για τη σημερινή του εμφάνιση.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους Μιλτιάδης Τεντόγλου είχε άλμα στα 8,25 στην τρίτη του προσπάθεια στη διάρκεια του Cyprus International Athletics Meeting που διεξήχθη στο «Τσίρειο» στάδιο Λεμεσού κι έδειξε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Μάλιστα μετά το πέρας του αγώνα εξήγησε πως ένιωθε καλά στο μίτινγκ, ενώ μίλησε και για το επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Ρώμη.

Αναλυτικά το τι δήλωσε στο Gazzetta Cyprus:

Συγχαρητήρια καταρχάς. 8.36 την περασμένη βδομάδα, 8.25 σήμερα. Πως είδες τον αγώνα και την ατμόσφαιρα;

 

«Ήταν πολύ ωραία σήμερα, πάντα είναι ωραία στην Κύπρο. Ο κόσμος αγαπάει τον στίβο εδώ, έχουν πολλούς πρωταθλητές που είναι πάρα πολύ δυνατοί όπως ο Μίλαν (Τραικοβιτς), ο Παρέλλης, οι αδερφές Φωτοπούλου. Εγώ σήμερα ένιωθα πάρα πολύ καλά, έκανα έναν ωραίο αγώνα.

Για λεπτομέρειες έχασα μεγάλα άλματα γιατί σήμερα πραγματικά μπορούσα να κάνω μεγάλα άλματα, να πάω πολύ μακριά, 8.50 μπορούσα να πηδήξω, 8.40 τουλάχιστον κάτι τέτοιο θα γινόταν να συμβεί. Ντάξει δεν βγήκε αλλά είμαι σε πολύ καλό δρόμο. Πάνε πολύ καλά όλα.»

Όλοι ρωτούν για τους Ολυμπιακούς, εγώ θα ρωτήσω για το ευρωπαϊκό της Ρώμης. Ο Φουρλάνι έκανε 8.36 και στην ουσία θα είναι εντός έδρας. Πως πιστεύεις ότι θα πάει αυτός ο αγώνας;

«Πιστεύω ότι θα είναι καλός αγώνας. Να πω την αλήθεια δε τον βάζω ούτε δεύτερο τον Φουρλάνι. Βάζω εμένα πρώτο αλλά εκείνον όχι δεύτερο, τον βάζω όμως τρίτο. Άλλος είναι ο πιο δυνατός και είναι ο Εχαμερ ο δεκαθλητής, ο οποίος θα κάνει μόνο μήκος στο ευρωπαϊκό. Αυτά έχω να πω (γέλια).»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα