Στίβος: Φοβερό ευρωπαϊκό ρεκόρ από τον Χάντσον Σμιθ

matthew hudson smith

bet365

Φοβερή εμφάνιση από τον Μάθιου Χάντζον Σμιθ που κατέρριψε το ευρωπαϊκό ρεκόρ των 400μ με σούπερ επίδοση.

Πολύ κοντά στο να «σπάσει» το φράγμα των 44 δευτερολέπτων έφτασε ο Βρετανός σπρίντερ, Μάθιου Χάντσον Σμιθ, ο οποίος αγωνίστηκε στο μίτινγκ στίβου του Diamond League στο Όσλο και εντυπωσίασε.

Ο Βρετανός αθλητής έκανε μία καταπληκτική κούρσα στα 400 μέτρα και τερμάτισε σε χρόνο 44.07, καταρρίπτοντας το δικό του ευρωπαϊκό ρεκόρ το οποίο ήταν 44.26 από το καλοκαίρι του 2023 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Ο 29χρονης αθλητής έδειξε πως βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, λίγες μέρες πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης αλλά και πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, και πως δεν είναι καθόλου απίθανο να γίνει ο πρώτος Ευρωπαίος που θα γράψει στο χρονόμετρο 43 δευτερόλεπτα στο 400άρι.

O ίδιος, αφού τελείωσε ο αγώνας, αντιλήφθηκε πως είχε φορέσει το Bib number του ανάποδα και έτσι... αποφάσισε πως αυτό είναι μάλλον το γούρι του.

Ο Χάντσον Σμιθ πρόκειται να αγωνιστεί στο ερχόμενο Ευρωπαϊκό της Ρώμης, όντας και ο κάτοχος του τίτλου, όπου πέρα από το χρυσόπου θα διεκδικήσει θα κάνει και ένα πολύ καλό τεστ εν όψει του μεγάλου στόχου της χρονιάς, στο Παρίσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα