Καραλής: Ξανά στα 5.72μ., και νέα ισοφάριση της φετινής του επίδοσης στον ανοιχτό

Newsroom
Ο Εμμανουήλ Καραλής

bet365

Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεπέρασε τα 5.72μ. σε μίτινγκ στην Πολωνία, ισοφαρίζοντας για 2η φορά την καλύτερη φετινή του επίδοση στον ανοιχτό στίβο.

Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει βάλει... σημάδι τα 5.72μ. Mετά το μίτινγκ στο Χορζόφ στις 18 Μαΐου και το Diamond League του Όσλο στις 30 Μαΐου, ο 24χρονος αθλητής ξεπέρασε τα 5.72μ. στο μίτινγκ του Μπιαλιστόκ στην Πολωνία την Κυριακή (2/6) ισοφαρίζοντας για άλλη μια φορά την καλύτερη φετινή του επίδοση στον ανοικτό στίβο.

Λίγες ημέρες πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης ο Καραλής δείχνει σταθερότητα στα άλματά του. Άρχισε τον αγώνα του στο μίτινγκ της πολωνικής πόλης από τα 5,42μ., συνέχισε στα 5,62 μ. που πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια, με την πρώτη υπερέβη τον πήχη τα 5,72 μ. και στην συνέχεια είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 5,82μ.. Με την επίδοση αυτή πήρε τη δεύτερη θέση στον αγώνα, με τον Πολωνό Πιότρ Λίσεκ να είναι πρώτος.

H καλύτερη επίδοσή του μέσα στο 2024, είναι τα 5.85μ., στις 3 Μαρτίου, που του χάρισε την 3η θέση το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης.

@Photo credits: eurokinissi, Αντώνης Νικολόπουλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα