Ο Τεντόγλου στο Gazzetta: «Δεν με πειράζει που δεν έκανα πανελλήνιο ρεκόρ, είμαι ευχαριστημένος» (vid)

τεντ

bet365

Ικανοποιημένος και χαρούμενος ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου μετά το χρυσό του μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.

Μετά το τρίτο του σερί χρυσό στο Ευρωπαϊκό με εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στο Gazzetta και δήλωσε τα εξής:

«Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Τα έδωσα όλα πραγματικά. Δεν με πειράζει που δεν έκανα πανελλήνιο ρεκόρ γιατί είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτό που έκανα. Απλά με ενοχλεί που ήταν η ίδια επίδοση. Δηλαδή αν ήταν 8.64μ… Ήταν σαν να το έκανα τζάμπα. Κατάλαβες; Αλλά ήμουν έτοιμος μέχρι και στο τελευταίο άλμα να απαντήσω στον Φουρλάνι άμα κάνει περισσότερο γιατί έκανε κάτι μεγάλα άκυρα έβλεπα. Ήμουν έτοιμος ακόμα και στο τελευταίο άλμα να απαντήσω. Ο Εχάμερ δεν περίμενα ότι θα μπορούσε να μου απαντήσει, αλλά ο Φουρλάνι πιστεύω ότι θα μπορούσε γιατί πηδούσε πολύ ωραία σήμερα, έκανε μεγάλα άκυρα και ήταν ενθουσιασμένος. Μέσα στη χώρα του, εδώ είχε τρελαθεί όλος ο κόσμος.

Μου φάνηκε το τελευταίο άλμα εκεί κοντά (σ.σ. Στο 8.65μ). Το θέμα είναι τώρα... Μερικά σημάδια που αφήνεις στην άμμο... το ένα εκατοστό τώρα δεν είναι τίποτα και δεν μπορείς να το υπολογίσεις ακριβώς.

Ωραία, ήταν σήμερα, έδωσα αρκετά αυτόγραφα... Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήρθαν να με δουν».

Για τον Ρόμπερτ Εμιγιάν, που πήγε να τον αγκαλιάσει μετά τον αγώνα του, αλλά και τον Εμμανουήλ Καραλή είπε:
«Μου είπε στο Παρίσι ότι θα κάνω το πανελλήνιο ρεκόρ και μου λέει 'θα κάνεις και το δικό μου ρεκόρ, το ευρωπαϊκό ρεκόρ (8.86μ)'. Του λέω δεν γίνεται το δικό σου…

Είχαμε βάλει ένα στοίχημα περίεργο με τον Μανόλo, δεν μπορώ να το πω καμία. Και ναι, είχαμε και το άλλο στοίχημα ότι όποιος κάνει πρώτος πανελλήνιο ρεκόρ θα βγάλει τον άλλον έξω για φαγητό. Δεν το κατάφερα, αλλά είναι το στοίχημα επίδοσης και επίσης του μεταλλίου. Δεν το μετράω όμως γιατί αυτός έχει τον Ντουπλάντις που πηδάει 6.25μ, είναι σαν να κάνω εγώ 9.00 μ.…».

Δείτε τις δηλώσεις του Τεντόγλου στο Gazzetta

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα