Ευρωπαϊκό στίβου: Στον τελικό ο Εμμανουήλ Καραλής

Πηνελόπη Γκιώνη
μανολο

bet365

Έκλεισε θέση για τον τελικό του επί κοντώ ο Εμμανουήλ Καραλής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Τσέκαρε θέση για τον τελικό του επί κοντώ ο Εμμανουήλ Καραλής, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη.

Ο χάλκινος στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκώβης, τον Μάρτιο, φάνηκε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρ' όλο που ο προκριματικός του δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε.

Ο Καραλής άφησε το αρχικό ύψος (5.25μ) και μπήκε απευθείας στο 5.45μ, όπου στην πρώτη του προσπάθεια γλίστρησε το κοντάρι του στη βαλβίδα και έπεσε στο στρώμα και έπειτα εκτός στρώματος. Ευτυχώς, δεν είχε πάρει πολύ ύψος και δεν χτύπησε ενώ φεύγοντας έκανε παράπονα στους κριτές για τη βαλβίδα.

Έπειτα, μπήκε και έκανε ξανά άκυρο άλμα όμως στην τρίτη του προσπάθεια καθάρισε το ύψος με ένα εξαιρετικό άλμα. Στο 5.60μ, έκανε ένα ακόμη πολύ καλό άλμα και το πέρασε με ευκολία. Έτσι, έκλεισε θέση στον τελικό της Τετάρτης 12/6 όπου θα αγωνιστεί με στόχο το μετάλλιο.

Παράλληλα, ο Γιάννης Ρίζος που αγωνίστηκε επίσης στον προκριματικό δεν κατάφερε να γράψει επίδοση καθώς έκανε τρία άκυρα στο 5.25μ.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα