Στίβος: Στην τρίτη θέση Παπαμιχαήλ-Τσινοπούλου στη μεικτή σκυταλοδρομία βάδην στο Δουβλίνο

Newsroom
papamixail-tsinopoulou

bet365

Την τρίτη θέση σε αγώνα μεικτής μαραθώνιας σκυταλοδρομίας στο Δουβαλίνο κατέλαβαν οι Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και Παναγιώτα Τσινοπούλου

Καλή εμφάνιση έκανε το ελληνικό δίδυμο, με τους Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ και Πένυ Τσινοπούλου, σε αγώνα μεικτής μαραθώνιας σκυταλοδρομίας βάδην που συμμετείχαν στο Δουβλίνο, σήμερα Παρασκευή 22/6.

Οι δύο πρωταθλητές του βάδην, που αμφότεροι είχαν αγωνιστεί στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που διεξήχθη στη Ρώμη, αγωνίστηκαν μαζί στο νέο Ολυμπιακό αγώνισμα και τερμάτισαν σε 3:05.08 και την τρίτη θέση στο σύνολο των συμμετεχόντων.

Το 3:05.08 είναι ο καλύτερος χρόνος που έχει καταγραφεί ποτέ από ελληνικό δίδυμο, μετά το 3:10.11 που είχαν κάνει οι Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και Κυριακή Φιλτισάκου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομάδων βάδην τον περασμένο Απρίλιο, και άρα αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Νικητές του αγώνα ήταν το δίδυμο από την Τσεχία που τερμάτισαν σε χρόνο 3:02.09 ενώ ακολούθησε το δίδυμο από την Κένυα με 3:04.23.

@Photo credits: ΣΕΓΑΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα