Πανελλήνιο στίβου: Όλα έτοιμα για το πρωτάθλημα στο Πανθεσσαλικό - το αναλυτικό πρόγραμμα

πανθεσσαλικο

bet365

Όλα έτοιμα είναι στον Βόλο και στο Πανθεσσαλικό στάδιο για το Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου.

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι έτοιμο για να υποδεχθεί πληθώρα Ελλήνων και Ελληνίδων που θα αγωνιστούν στο Πανελλήνο Πρωτάθλημα στίβου που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου, στον Βόλο.

Πολλοί αθλητές συγκεντρώθηκαν στο στάδιο για το τελευταίο τους χαλάρωμα πριν το πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινά το Σάββατο νωρίς το πρωί με προκριματικούς αγώνες. Το απόγευμα του Σαββάτου και της Κυριακής θα διεξαχθούν οι τελικοί των αγωνισμάτων ενώ την Κυριακή το βράδυ θα κλείσει και η πρόκριση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το πρωινό πρόγραμμα των αγώνων θα μεταδοθεί από to YouTube του ΣΕΓΑΣ ενώ το απόγευμα (19:00-21:00) θα μεταδίδονται οι αγώνες ζωντανά από την ΕΡΤ3. Μετά τις 21:00, θα συνεχίσει η μετάδοση στο YouTube του ΣΕΓΑΣ.

Στους αγώνες θα βρίσκεται και το Gazzetta που θα μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν εντός κι εκτός σταδίου.

Το πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

προγραμμα

προγραμμα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα