Πανελλήνιο στίβου: 16η φορά νικητής ο Δουβαλίδης, 10η νίκη για Πεσιρίδου στα εμπόδια (vids)

Πηνελόπη Γκιώνη
δουβαλιδης

bet365

Για πολλοστή φορά οι Κώστας Δουβαλίδης και Ελισάβετ Πεσιρίδου αναδείχθηκαν Πανελληνιονίκες και διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους στη διοργάνωση.

Κώστας Δουβαλίδης και Ελισάβετ Πεσιρίδου πήραν τη 16η και 10η νίκη τους, αντίστοιχα, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο.

Ο έμπειρος αθλητής των 110μ με εμπόδια, κάνοντας 13.83 τερμάτισε πρώτος για 16η φορά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών και έτσι επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την κυριαρχία του στο αγώνισμα στην Ελλάδα. Ο Δουβαλίδης ήταν ο μοναδικός που τερμάτισε σε χρόνο καλύτερο των 14 δευτερολέπτων, με τον Χρήστο Ρούμτσιο να τερματίζει σε 14.29 και τον Ευθύμιο Καραγιώργο σε 14.40.

Στα 100μ με εμπόδια, η Ελισάβετ Πεσιρίδου έκανε 10 τις νίκες της στο Πανελλήνιο κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση με χρόνο 13.10. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου πρόσθεσε μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση στη φετινή της σεζόν και επιβεβαίωσε επίσης πως είναι η κορυφαία αθλήτρια των εμποδίων στη χώρα.

Στην κούρσα των γυναικών ξεχώρισε και η Σοφία Ιωσηφίδου, η οποία έκανε μεγάλο ατομικό ρεκόρ με 13.18 (είχε 13.42) και έδειξε πως βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση. Το χάλκινο κατέκτησε η Σάρα Άουντι με 13.64.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα