Καραλής: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 5.93μ και ρεκόρ διοργάνωσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα (vid)

καραλης

bet365

Μοναδικός Εμμανουήλ Καραλής, υπερέβη τα 5.93 μ. και έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ ανδρών!

Καταπληκτικός Εμμανουήλ Καραλής, ξεπέρασε τα 5.93 μ. και βελτίωσε εκ νέου το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ το οποίο ήταν 5.92 μ.

O αθλητής του Χάρη Καραλή, που πριν από μόλις 9 μέρες είχε βάλει την υπογραφή του στο πανελλήνιο ρεκόρ, αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον Βόλο και αφού εξασφάλισε τη νίκη με 5.72μ, ανέβασε τον πήχη στα 5.93 μ. με στόχο να καταρρίψει το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ. Η πρώτη του προσπάθεια ήταν άκυρη όμως το δεύτερο άλμα του ήταν πεντακάθαρο και έτσι πέτυχε τον στόχο του! Έπειτα, ο ίδιος ανέβασε τον πήχη στα 6μ για να κάνει δύο άλματα τα οποία ήταν άκυρα όμως έδειξε για μια ακόμη φορά πως δεν είναι καθόλου μακριά.

Ο Καραλής βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων, και το γεγονός πως φέτος για πρώτη φορά δοκίμασε τα 6 μέτρα και όχι μία φορά, επιβεβαιώνει πως έχει αλλάξει πια επίπεδο.

Παράλληλα, το 5.93μ είναι και νέο ρεκόρ Πανελληνίου Πρωταθλήματος βελτιώνοντας το υπάρχον που ήταν 5.82μ.

Δείτε το νέο πανελλήνιο ρεκόρ του Εμμανουήλ Καραλή τα 5.93μ

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε και ο Γιάννης Ρίζος, που έκανε νέο ατομικό ρεκόρ με 5.62μ. και κατέλαβε τη δεύτερη θέση ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήγε στον Πέτρο Χατζίου με 5.40μ.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα