Τεντόγλου: Με 8.42μ νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)

Πηνελόπη Γκιώνη
τεντογλυο

bet365

Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Μίλτος Τεντόγλου, αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στον Βόλο, κάνοντας 8.42μ.

Ένα ακόμη καλό άλμα έβαλε στο βιογραφικό του ο Μίλτος Τεντόγλου, που αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου στον Βόλο.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε με άλμα στα 8.08μ, στο οποίο βέβαια δεν “βρήκε” καθόλου βαλβίδα όταν πάτησε με αποτέλεσμα να χάσει αρκετά εκατοστά, και συνέχισε με 8.18μ. Στο τρίτο του άλμα, που πάτησε ξανά πίσω, προσγειώθηκε στα 8.42μ με τον άνεμο, όμως, να είναι θετικός +2.2. Παρ’ όλα αυτά, ο Τεντόγλου έκανε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση και πήρε έναν ακόμη πανελλήνιο τίτλο.

Δείτε το άλμα του Μίλτου Τεντόγλου στα 8.42μ

Ωστόσο, το βραβείο του MVP αυτή τη φορά δεν θα το πάρει ο πρωταθλητής του μήκους αλλά ο Εμμανουήλ Καραλής που με το νέο πανελλήνιο ρεκόρ του 5.93μ συγκέντρωσε 1247 πόντους, έναντι του 1229 που συγκέντρωσε ο Τεντόγλου με το 8.42μ.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα