Στεφανίδη: Νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με επίδοση 4.55μ. (vids)

Πηνελόπη Γκιώνη
stefanidi

bet365

Με επίδοση 4.55μ. η Κατερίνα Στεφανίδη αναδείχθηκε νικήτρια στο άλμα επί κοντώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Με τη συνήθη ύποπτη, Κατερίνα Στεφανίδη, να κατακτά την πρώτη θέση ολοκληρώθηκε ο τελικός στο άλμα επί κοντώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στο Βόλο και το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ, που στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης κατέκτησε το 12ο μετάλλιο της καριέρας της, υπερέβνη τα 4.55μ και αναδείχθηκε νικήτρια σε έναν αγώνα που "χρησιμοποίησε" ως τεστ για να δει σε τι κατάσταση είναι το πόδι της αλλά και για να τεστάρει τη φόρμα της λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολούθησε η Αριάδνη Αδαμοπούλου με 4.45 και το βάθρο συμπλήρωσε η Ελένη Πόλακ με 4.30μ.

Ένας τελικός με τις καιρικές συνθήκες (πλάγιος αέρας) να μην βοηθούν τόσο τις αθλήτριες, με τη Στεφανίδη να δυσκολεύεται από αυτό ενώ μάλιστα η ίδια ξεκίνησε τον αγώνα της χωρίς να έχει κάνει νωρίτερα δοκιμαστικά άλματα.

Αναφορικά με την ολυμπιακή πρόκριση για τους Αγώνες του Παρισιού, η Αριάδνη Αδαμοπούλου με το 4.45μ. πήρε έξτρα πολύτιμους βαθμούς και διατηρεί τις ελπίδες της για συμμετοχή στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της τετραετίας με τη συμμετοχή της να θεωρείται πια σχεδόν δεδομένη.

Παράλληλα, πιο κοντά στη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες βρέθηκε η Σταματία Σκαρβέλη μετά την πρώτη θέση με βολή 70.92μ στη σφυροβολία γυναικών ενώ το ίδιο ισχύει και για την Χριστίνα Παπαδοπούλου μετά τα 5000μ βάδην που με 21:09.72 έκανε νέο ατομικό ρεκόρ και αύξησε τις πιθανότητές της να τη δούμε στο Παρίσι.

Στον ακοντισμό ανδρών, ο Γιάννης Κυριαζής επικράτησε στον αγώνα με 77.98μ. Στα 5000μ, η Αναστασία Μαρινάκου έκανε έναν μοναχικό αγώνααλλά παρ’ όλα αυτά όχι μόνο κέρδισε, αλλά έκανε και μεγάλο ατομικό ρεκόρ στην αγαπημένη της απόσταση με 15:45.45. Στους άνδρες, ο Κώστας Σταμούλης πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού με 14:26.80 και ακολούθησε με νέο ατομικό ρεκόρ ο νικητής των 3.000μ στιπλ, Γιώργος Κύρτσης με 14:30.95.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα