Τεντόγλου στο Gazzetta: «Μια χαρά το 8.42μ χωρίς βαλβίδα, έκανα δώρο το βραβείο MVP στον Μανόλο»

Πηνελόπη Γκιώνη
τεντογλοθ

bet365

Ευχαριστημένος βγήκε από τον αγώνα του στο Πανελλήνιο ο Μίλτος Τεντόγλου ενώ δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το βραβείο MVP στη διοργάνωση.

Με 8.42μ ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε μία ακόμη πανελλήνια νίκη και έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού το άλμα του αυτό έγινε με τον ίδιο να βρίσκει οριακά τη βαλβίδα.

Ο πρωταθλητής του μήκους, μετά τον αγώνα του και αφού υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με τους θαυμαστές του, μίλησε στο Gazzetta σχετικά με τον αγώνα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εξηγώντας πως η εμφάνισή του τον ικανοποίησε: «Μια χαρά, έκανα 8.42μ χωρίς βαλβίδα και είχε και αέρα που βοηθούσε. Γι’ αυτό και σήμερα άμα ερχόμουν εδώ και ήθελα να κάνω κάτι, να μπω σοβαρά θα έκανα κάτι πολύ μεγάλο. Δεν χρειάζεται όμως να το κάνω», είπε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου μιλώντας στο Gazzetta και έπειτα μίλησε για τη «μονομαχία» του με τον Εμμανουήλ Καραλή.

Οι δύο πρωταθλητές είχαν βάλει στοίχημα για το ποιος θα έπαιρνε το βραβείο του MVP του πρωταθλήματος, το οποίο κρίνεται από από τη βαθμολογία που παίρνει η κάθε επίδοση με βάση το scoring table της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Ο Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 5.93μ και αυτό του έδωσε το βραβείο, γεγονός το οποίο φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο ο Τεντόγλου: «Δεν το πήρε, του το έκανα δώρο. Έχει διαφορά. Ο Μανόλο δεν με κέρδισε σήμερα, εγώ έχασα. Έκανα give up. Τίποτα παραπάνω.

Το επόμενο στοίχημα με τον Μανόλο; Δεν ξαναβάζω μαζί του, τον νικάω όποτε θέλω γιατί να βάλω; Να κλέβω εκκλησία;».

Δείτε τις δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου στο Gazzetta

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα