Στίβος: Φοβερό παγκόσμιο ρεκόρ η ΜακΛάφλιν, εξαιρετικές επιδόσεις στα αμερικανικά trials

Στίβος: Φοβερό παγκόσμιο ρεκόρ η ΜακΛάφλιν, εξαιρετικές επιδόσεις στα αμερικανικά trials

bet365

Μία καταπληκτική κούρσα έτρεξε η Σίντνεϊ ΜακΛάφλιν στα 400μ με εμπόδια που έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ ενώ εξαιρετικές εμφανίσεις έγιναν γενικά στα αμερικανικά trials, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς.

Φοβερή Σίντνεϊ ΜακΛάφλιν, κατέρριψε το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ σε μία εκπληκτική κούρσα στο πλαίσιο των αμερικανικών trials που διεξάγονται στο Όρεγκον.

Η Αμερικανίδα χρυσή Ολυμπιονίκης έτρεξε μία αλάνθαστη κούρσα στα 400μ με εμπόδια και από την αρχή έδειξε πως θα κάνει φοβερό χρόνο, όπως και συνέβη. Η ΜακΛάφλιν πέρασε τη γραμμή του τερματισμού με το χρονόμετρο να γράφει 50.67 (που ήταν ήδη νέο παγκόσμιο ρεκόρ μιας και είχε η ίδια 50.68) ενώ λίγο αργότερα βγήκε ο επίσημος χρόνος που είναι 50.65. Η εμφάνιση της 24χρονης Αμερικανίδας δείχνει πως δεν έχει αντίπαλη στο αγώνισμα και πως, εκτός απροόπτου, στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού θα διατηρήσει τον τίτλο της.

Παράλληλα, στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, εξαιρετική κούρσα έκανε ο Ράι Μπέντζαμιν που τερμάτισε σε 46.46, επίδοση που επιβεβαιώνει πως είναι και φέτος ένα από τα φαβορί για το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Στα 100μ με εμπόδια, η Μασάι Ράσελ ήταν εντυπωσιακή τερματίζοντασς σε 12.25 ενώ ακολούθηκαν οι Αλάισα Τζόνσον με 12.31 και Γκρέις Σταρκ με 12.31 επίσης. Εκτός Ολυμπιακής ομάδας έμειναν οι Νία Άλι και Κέντρα Χάρισον.

Με 79.51μ ο Ντάνιελ Χογκ επικράτησε στη σφυροβολία και τσέκαρε εισιτήριο για Παρίσι.

Στα σημαντικά, συγκαταλέγεται επίσης το γεγονός πως η αργυρή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Σάντι Μόρις, δεν κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς, μένοντας τέταρτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα