Τεντόγλου: Τελευταίος αγώνας πριν τους Ολυμπιακούς στην Ουγγαρία

Πηνελόπη Γκιώνη
tentoglou

bet365

Τον τελευταίο του αγώνα πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα δώσει ο Μίλτος Τεντόγλου στην Ουγγαρία, την ερχόμενη Τρίτη.

Στις 9 Ιουλίου, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα αγωνιστεί στο Gold μίτινγκ της σειράς Continental tour "Istvan Gyulai Memorial", το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Σεκεσφέχερβαρ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που πριν από σχεδόν έναν μήνα κατέκτησε το 10ο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του (στην κατηγορία των ανδρών) και έφτασε μία ανάσα μακριά από το πανελλήνιο ρεκόρ (8.66μ) πηδώντας 8.65μ δύο φορές στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Ρώμη, ετοιμάζεται για ένα τελευταίο τεστ πριν τον μεγάλο στόχο της χρονιάς που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι, αγωνίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και κάνοντας μόνο τρία άλματα προσγειώθηκε στα 8.42μ για να επιβεβαιώσει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Στο μίτινγκ της Ουγγαρίας θα κληθεί να αντιμετωπίσει κορυφαία ονόματα του στίβου, καθώς τον συγκεκριμένο αγώνα τιμούν συχνά με την παρουσία τους οι Τζαμαϊκανοί. Ο Τεντόγλου είχε αγωνιστεί στο συγκεκριμένο μίτινγκ και πέρυσι, και είχε νικήσει τον αγώνα με το τελευταίο του άλμα το οποίο ήταν 8.29μ.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα