Στεφανίδη: Συνεχίζει τους αγώνες της σε Χένγκελο και Μονακό

Πηνελόπη Γκιώνη
stefanidi katerina

bet365

Δύο ακόμη αγώνες έχει στο πρόγραμμά της η Κατερίνα Στεφανίδη, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μία εβδομάδα μετά τη νίκη της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου, η Κατερίνα Στεφανίδη θα αγωνιστεί σε ένα υψηλού επιπέδου μίτινγκ στο Χένγκελο ενώ λίγες μέρες μετά θα αγωνιστεί στο Diamond League του Μονακό.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ, που πριν από περίπου έναν μήνα κατέκτησε το 12ο μετάλλιό της σε διεθνή πρωταθλήματα, ετοιμάζεται αν δώσει άλλους δύο καλούς αγώνες με δυνατές αντιπάλους. Πρώτη της στάση είναι το μίτινγκ του Χένγκελο, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Gold του Continental tour και είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιουλίου, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Καναδή Αλίσα Νιούμαν.

Λίγες μέρες μετά, η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο θα ταξιδέψει για το Μονακό για να αγωνιστεί στο μίτνγκ Herculis της σειράς Diamond League την Παρασκευή 12 Ιουλίου, όπου και θα συναντήσει αρκετές Ευρωπαίες που θα αγωνιστούν επίσης στους Ολυμπιακούς όπως την παγκόσμια πρωταθλήτρια κλειστού από τη Βρετανία Μόλι Κόντερι, την παγκόσμια πρωταθλήτρια ανοιχτού από την Αυστραλία Νίνα Κένεντι, την χρυσή Ολυμπιονίκη του Τόκιο από τις ΗΠΑ Κέιτι Μουν και την πρωταθλήτρια Ευρώπης από την Ελβετία Αντζέλικα Μόζερ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα