Στίβος: Δολοφόνησαν παγκόσμιο πρωταθλητή του ύψους, βρέθηκε σε χωράφι

Newsroom
freitag

bet365

Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του ύψους, Ζακ Φρίταγκ, στη Νότια Αφρική.

Σε ένα χωράφι, μετά από 15 μέρες που ήταν αγνοούμενος, βρέθηκε ο πρώην πρωταθλητής του στίβου από τη Νότια Αφρική Ζακ Φριτάγκ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2003, είχε εξαφανιστεί μόλις λίγο μετά τα γενέθλιά του και αφού είχε επισκεφθεί τη μητέρα του, και αγννοούνταν η τύχη του για 15 μέρες. Μετά από έρευνες, εντοπίστηκε νεκρός με τραύματα από σφαίρες σε ένα χωράφι στη χώρα του.

Η οικογένειά του είχε κινήσει όλες τις διαδικασίες για την έρευνά του, ζητώντας και από οποιονδήποτε τον έχει δει να τους δώσει κάποια πληροφορία. Όπως έγινε γνωστό αργότερα από τη Sun, ο Φριτάγκ ήταν μπλεγμένος με τα ναρκωτικά.

Η μεγαλύτερη διάκρισή του όσο ήταν εν ενεργεία υψίστας ήταν ο τίτλος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Παρισιού το 2003 με άλμα στα 2.35μ ενώ το ατομικό του ρεκόρ ήταν 2.38μ. Ο ίδιος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2013.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, Photo by Michael Steele/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα