Στίβος: Καλές κούρσες αναμένονται στο Γκαλά αποστάσεων και τα Τοφάλεια

Newsroom
despollari_kallimogianni

bet365

Αρκετές καλές κούρσες προβλέπεται να δούμε το Σαββατοκύριακο σο Γκαλά αποστάσεων και τα Τοφάλεια.

Αρκετά κορυφαία ονόματα της χώρας θα συμμετάσχουν σε αγώνες δρόμου το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουλίου και πιο συγκεκριμένα στο Γκαλά αποστάσεων και τα Τοφάλεια.

Στο 4ο γκαλά αποστάσεων που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα, συνολικά 190 αθλητές και αθλήτριες θα λάβουν μέρος με τις Πανελληνιονίκες Ανθή Κυριακοπούλου στα 1500μ και Γεωργία Δεσπολλάρη στα 800μ να ξεχωρίζουν ενώ Κατερίνα Κουτλή στο 1500άρι και Εμμανουέλα Πλάκα στο 800άρι πρωταγωνιστούν επίσης. Τα 800μ θα τρέξουν και οι Βασιλική Καλλιμογιάννη και Ιουλιάνα Ρούσσου. Ο Χαρίδημος Ξενιδάκης ξεχωρίζει στα 800μ των ανδρών όπως και ο Χριστόφορος Κουτλής με τον Πέτρο Παπαϊωάννου.

Παράλληλα, στην Πάτρα και το μίτινγκ Τοφάλεια, αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα σπριντ με την Άρτεμις Αναστασίου να τρέχει 100μ και 200μ και τους Θοδωρή Βροντινό, Γιάννη Βοσκόπουλομ και Νίκο Εμπέογλου να κοντράρονται στο 100άρι. Παράλληλα, οι αδερφές Λάουρα και Ελιμπιώνα Ζενέγια θα τρέξουν το 400άρι όπως και η Βασιλική Μητσιούλη και η πρωταθλήτρια των χαμηλών εμποδίων Λαντβιγιέ Ζυλάλι ενώ η Δάφνη Λαβασά θα αγωνιστεί στα 3000μ. Φωτεινή Μίζιου και Ναταλία Μπέση θα μονομαχήσουν στο μήκος ενώ η πρωταθλήτρια από το Μαυροβούνιο, Μαρίγια Βούκοβιτς, θα δοκιμάσει ξανά το πόδι της (περίπου 5 μήνες μετά το χειρουργείο) στον αγώνα του ύψους.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα