Καραλής για Τεντόγλου: «Μπορεί να μην έχεις πανελλήνιο ρεκόρ ακόμη αλλά είσαι κύριος»

Newsroom
karalis_tentoglou

bet365

Την ευκαιρία να... τρολάρει τον συναθλητή και φίλο του, Μίλτο Τεντόγλου, βρήκε ξανά ο Εμμανουήλ Καραλής.

Η «κόντρα» μεταξύ του Εμμανουήλ Καραλή και του Μίλτου Τεντόγλου καλά κρατεί, με τους δύο συναθλητές και φίλους να μοιράζονται πειράγματα στα social media. Ο Καραλής έκανε ανάρτηση στην οποία εύχεται από την καρδιά του στον φίλο του να μπει μία μέρα στο club των ρέκορντμεν.

Καραλής και Τεντόγλου είχαν βάλει στοίχημα για το ποιος θα κάνει πρώτος το πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμά τους και ο "ηττημένος" θα κερνούσε ένα δείπνο στον "νικητή". Και έτσι έγινε αφού ο Καραλής έχει βελτιώσει δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ ανδρών (5.92μ και 5.93μ) ενώ ο Τεντόγλου έχει βρεθεί μόλις ένα εκατοστό μακριά, επίσης δύο φορές (έκανε δύο άλματα στα 8.65μ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα).Έτσι, ο πρωταθλητής του μήκους πλήρωσε το στοίχημα και οι δυο τους βγήκαν να γιορτάσουν το πανελλήνιο ρεκόρ του "Μανόλο".

Ο άλτης του επί κοντώ βρήκε την ευκαιρία να τρολάρει για ακόμη μία φορά τον φίλο του, γράφοντας στο Χ (Twitter): «Μπορεί να μην έχεις Παννεληνιο Ρεκόρ (ακόμα)
ΑΛΛΑ είσαι κύριος! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάποια μέρα να μπεις και εσυ στο κλαμπ των ρεκορντμεν …να είσαι καλά».

μανολο Χ

Η "μάχη" τους θα συνεχιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπου και οι δύο θα αγωνιστούν για τη διάκριση με τον Τεντόγλου να διεκδικεί τη διατήρηση του τίτλου του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα