Στίβος: Σταθερή η Αδαμοπούλου, ατομικό ρεκόρ ο Ρούμτσιος

Newsroom
adamopoulouariadni

bet365

Μία ακόμη καλή εμφάνιση έκανε η Αριάδνη Αδαμοπούλου ενώ ο Χρήστος Ρούμτσιος έκανε νέο ατομικό ρεκόρ.

Σταθερή στις επιδόσεις της ήταν για ακόμη μία φορά φέτος η Αριάδνη Αδαμοπούλου, η οποία λίγο πριν τους Ολυμπιακούς του Παρισιού συμμετείχε σε αγώνα στη Γερμανία.

Πιο συγκεριμένα, η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Ροταχ Έγκερ και ξεπέρασε τα 4.45μ και έπειτα δοκίμασε τα 4.55μ για νέο ατομικό ρεκόρ, χωρίς όμως να καταφέρει να το πετύχει. Η Αδαμοπούλου φαίνεται αρκετά σταθερή στις επιδόσεις της λίγο πριν πετάξει για Παρίσι. Στον ίδιο αγώνα αγωνίστηκε και η Ελένη Πόλακ, η οποία θα αγωνιστεί επίσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και έκανε τρία άκυρα στο 4.15μ.

Ο Χρήστος Παναγιώτης Ρούμτσιος αγωνίστηκε στο μίτινγκ στην πόλη Νόβε Μέστο της Τσεχίας και τερμάτισε δεύτερος στα 110μ με εμπόδια σε 13.79 (0,0). Ο αθλητής του Παναγιώτη Γούλα βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ (13.89) και παράλληλα ανέβηκε στην έβδομη θέση όλων των εποχών, προσπερνώντας τον Σταμάτη Μάγο.

Στην ίδια διοργάνωση ο Νικόλας Παναγιωτόπουλος ήταν δεύτερος στα 100μ με 10.44 (-0,6) σε μία ακόμη καλή παρουσία στη σεζόν, ενώ στην ίδια θέση τερμάτισε και η Σοφία Ιωσηφίδου στα 100μ με εμπόδια με 13.51. Στο μήκος η Φωτεινή Χριστίνα Μίζιου ήταν πέμπτη με 6.06μ (0,7).

Στα 400μ με εμπόδια ο Δημήτρης Λεβαντίνος ήταν πέμπτος με 51.23 και πλέον θα συνεχίσει τους αγώνες του στις 27 του μηνός στο Βέλγιο με 400μ και 400μ με εμπόδια.

Παράλληλα, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου αγωνίστηκε το βράδυ του Σαββάτου σε μίτινγκ στην Ιρλανδία όπου ήταν πέμπτη στη δισκοβολία με 53.57μ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα