Η αδιανόητη γκάφα 16χρονου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ18

Newsroom
 Η αδιανόητη γκάφα ενός 16χρονου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ18

bet365

Ο 16χρονος Τζέικ Όντεϊ-Τζόρνταν υπέπεσε σε μια μνημειώδη γκάφα στα προκριματικά των 200μ. στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 στην Μπάνσκα Μπίστριτσα.

Ο Τζέικ Όντεϊ-Τζόρνταν θα το έχει να θυμάται την γκάφα που έκανε στη διάρκεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων-κοροσίδων (Κ18) στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας.

Ο 16χρονος Βρετανός μετέχοντας στην 4η προκριματική σειρά στα 200μ., έτρεξε εντυπωσιακά για 160 περίπου μέτρα και μετά για λόγο που μόνο ο ίδιος μπορεί να ξέρει, σταμάτησε να τρέχει.

Από την άνετη 1η θέση και την πρόκριση, τερμάτισε σε 22.12 στην 4η θέση και στον αποκλεισμό, για ένα αθλητή που πήγε στο πρωτάθλημα με ρεκόρ στα 20.55 από τις 16 Ιουνίου.

«Όλα καλά, εννοώ, φταίω εγώ, οπότε δεν μπορώ να στεναχωρηθώ για τίποτα εκτός από τον εαυτό μου. Ένιωθα καλά, δεν ήταν το πιο γρήγορο τρέξιμο, αλλά ένιωθα καλά. Σίγουρα, μπορούσα να τρέξω κάτω από τα 21 δευτερόλεπτα» έλεγε μετά ο Τζέικ Όντεϊ-Τζόρνταν.

Για να καταλάβετε πόσο αδίκησε τον εαυτό του, πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε ο Ιταλός, Ντιέγκο Νάπι με 20.81.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα