Hμιμαραθώνιος Kρήτης: H γιαγιά Αγγέλα από το Αρκαλοχώρι, τα «σπάει» στο Παρίσι

Newsroom
Hμιμαραθώνιος Kρήτης: H γιαγιά Αγγέλα από το Αρκαλοχώρι, τα «σπάει» στο Παρίσι

bet365

Η γιαγιά Αγγέλα είναι η πρωταγωνίστρια στο νέο σποτ του Διεθνή Ημιμαραθώνιου Κρήτης, επισκέπτεται το Παρίσι λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και κάνει συγκρίσεις.

Για μια ακόμη χρονιά οι διοργανωτές του Διεθνή Ημιμαραθώνιου Κρήτης πρωτοπορούν. Με αφορμή τον αγώνα που θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, κάνουν συγκρίσεις με το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η «πόλη του Φωτός», το Παρίσι θα πλημυρίσει με εκατομμύρια θεατές για να παρακολουθήσουν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, μήπως όμως δεν είναι το κορυφαίο;

Μήπως τελικά το Παρίσι δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο για να προσελκύει 25 εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο;

Η γιαγιά Αγγέλα στο νέο σποτ του Διεθνή Ημιμαραθωνίου Κρήτης επισκέπτεται το Παρίσι και ανατρέπει με επιχειρήματα ότι ξέραμε μέχρι σήμερα! Ένα σποτ που είναι φανερό ότι θα πλήξει τον τουρισμό της Γαλλίας.

 

Και όπως μας πληροφορούν: «Σαν την Κρήτη δεν έχει! Γιαυτό αν δεν έχεις προκριθεί στους Ολυμπιακούς, Αγώνες ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης είναι για σένα, 6 Οκτωβρίου 2024, Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. Εκεί στο Νότο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα