Ολυμπιακοί Αγώνες, Ελένη Πόλακ: «Δεν ξέρω τι έχει φταίξει» (vid)

Newsroom
polak

bet365

Η Ελένη Πόλακ μίλησε μετά τον αποκλεισμό της στο επί κοντώ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει τι πήγε λάθος.

Η Ελένη Πόλακ δεν κατάφερε να ανανεώσει το ραντεβού της στον τελικό του επι κοντώ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, που θα υπάρξει διπλή ελληνική εκπροσώπηση, αφού έμεινε στα 4.20 μέτρα.

Η Ελληνίδα αθλήτρια δεν κατάφερε να φτάσει το ατομικό της ρεκόρ (4.71) στη δεύτερη Ολυμπιάδα της δεν θα βρεθεί στον τελικό, μιλώντας για τον αποκλεισμό της τόνισε πως δεν ξέρει τι πηγαίνει λάθος.

«Δεν ξέρω τι έχει φταίξει, είμαι παρά πολύ στενοχωρημένη δεν ήθελα με τίποτα να κάνω μια τέτοια εμφάνιση. Ποσό μάλλον σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα, είμαι πολύ μπερδεμένη στο τι πήγε λάθος, έχω προσθέσει πολύ όλη τη χρόνια να γυρίσω εκεί που ήμουν στο Τόκιο.
Ψυχολογικά είμαι πολύ καλύτερα από ότι ήμουν στο Τόκιο, όμως σωματικά δεν είμαι.
Στο Λος Άντζελες ελπίζω να πάνε και τα δυο σωστά.
Με πονάει πολύ που κάθε φορά προσπαθώ παρά πολύ, αλλά κάθε φορά χάνω
» ανέφερε η 27χρονη αθλήτρια.

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα