Τεντόγλου: Πήρε την 1η θέση στο Diamond League της Λωζάνης με το έκτο άλμα

Newsroom
 Μίλτο Τεντόγλου

bet365

Την απόλυτη κυριαρχία στο άλμα εις μήκος απέδειξε για άλλη μία φορά ο Μίλτος Τεντόγλου που κατέλαβε την 1η θέση στο Diamond League της Λωζάνης, χάρη στο έκτο και τελευταίο του άλμα στα 8.06μ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν χάνει την πρωτιά με τίποτα! Στο Diamond League της Λωζάνης, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Παρισιού κατέλαβε την 1η θέση με άκλα στα 8.06μ., στην τελευταία του μάλιστα προσπάθεια στον αγώνα.

Ο Τεντόγλου πραγματοποίησε άλματα στα 7.61, 7.87, 7.69 και 7.97μ., έχοντας και ένα άκυρο, ενώ μέχρι και την πέμπτη του προσπάθεια βρισκόταν τρίτος. Αλλά... σιγά μην έχανε. Στην έκτη και τελευταία προσπάθεια, ο Τεντόγλου με άλμα στα 8.06μ. πέρασε στην 1η θέση, παίρνοντας τη νίκη.

Την δεύτερη και τρίτη κατέλαβαν οι Γουέιν Πίνοκ και Σίμον Εχάμερ με άλματα στα 8.01μ. και 7.99μ., αντίστοιχα. Με αυτή τη νίκη, ο Μίλτος Τεντόγλου εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον τελικό της σειράς στις Βρυξέλλες που θα πραγματοποιηθεί στις 13-14 Σεπτεμβρίου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα