Εμμανουήλ Καραλής: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 6 μέτρα!

Εμμανουήλ Καραλής

bet365

Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 6 μέτρα στο Diamond League στη Σιλέσια και σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Με αυτόν τον τρόπο ολοκλήρωσε τον αγώνα στην τρίτη θέση.

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου και ελάχιστες ημέρες μετά την 6η θέση στο Diamond League της Λωζάνης, ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε αυτό που προσπαθούσε εδώ και καιρό. Με άλμα στα 6 μέτρα, ο Έλληνας πρωταθλητής έσπασε το δικό του ρεκόρ και σημείωσε ένα ακόμη νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο ίδιος είχε περάσει με την πρώτη διαδοχικά τα 5,62 μ., 5,72 μ., 5,82 μ. και τα 5,82. Χρειάστηκε τη δεύτερη στα 5,92 μ. ενώ στη συνέχεια πέρασε με την τρίτη τα 6 μέτρα, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα.

Με αυτόν τον τρόπο ο Καραλής πήρε την τρίτη θέση στον αγώνα, πίσω από τον Αμερικάνο Κέντρικς Σαμ που έφτασε επίσης στα 6 μέτρα ενώ η πρώτη θέση ανήκει για μία ακόμη φορά στον Αρμάντ Ντουπλάντις που έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ με άλμα στα 6,26 μέτρα!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα