Στίβος: Δίνει «μάχη» για τη ζωή της η μαραθωνοδρόμος Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι μετά από επίθεση του συντρόφου της

Newsroom
tseptegkei

bet365

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η μαραθωνοδρόμος Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι, μετά από επίθεση με βενζίνη που δέχθηκε από τον σύντροφό της.

Πάρα πολύ δύσκολες στιγμές περνάει η μαραθωνοδρόμος της Ουγκάντας, Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον σύντροφό της με βενζίνη.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, η αθλήτρια της Ουγκάντας που βρέθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, υπέστη βαριά εγκαύματα στο σώμα της, καθώς ο σύντροφός της την περιέλουσε με βενζίνη και μετά την έκαψε.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ο αστυνομικός διοικητής της κομητείας Τρανζ Νζόια, Τζερεμάια Όλε Κόσιομ, ο οποίος δήλωσε στον Τύπο πως ο σύντροφος της Τσεπτεγκέι την έκαψε κατά τη διάρκεια ενδοικογενειακής διαμάχης.

Την είδηση αυτή έκανε γνωστή και μέσω επίσημης ανακοίνωσής της η Ομοσπονδία της Ουγκάντας, εκφράζοντας την λύπη της για τα όσα υπέστη η έμπειρη αθλήτρια.

Η ανακοίνωση:

«Η ομοσπονδία Αθλητισμού της Ουγκάντας, αναφέρει τα εξής: «Με λύπη ανακοινώνουμε ότι η αθλήτριά μας Ρεβέκα Τσεπτεγκέι (Rebecca Cheptegei), η οποία αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Moi Teaching and Referral Hospital στο Eldoret, ύστερα από περιστατικό που περιλαμβάνει τον Κενυάτη φίλο της».

@Photo credits: Uganda Athletics Federation-UAF

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα