ΣΕΓΑΣ: Οι πρώτοι 10 υποψήφιοι του Γιάννη Νικολάου για την «Επανεκκίνηση»

Newsroom
yannis_nikolaou_sebastian_coe

bet365

Αντίστροφα μετρούν στον ΣΕΓΑΣ για τις εκλογές που διεξάγονται στις 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και ο Γιάννης Νικολάου, υποψήφιος πρόεδρος & επικεφαλής της πρωτοβουλίας «Επανεκκίνηση στον ελληνικό στίβο», προχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση της πρώτης 10άδας υποψηφίων που θα διεκδικήσουν μαζί του την εκλογή τους στην αρχαιότερη και μεγαλύτερη αθλητική ομοσπονδία στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Νικολάου αποδέχθηκε την πρόκληση και πήρε την πρωτοβουλία για την συγκρότηση μίας νέας ομάδας με στόχο να προχωρήσουν μαζί σε μία Επανεκκίνηση του ελληνικού στίβου.

Σε αυτήν την πρώτη δεκάδα υποψηφίων της «Επανεκκίνησης» υπάρχει παρουσία τριών ιδρυτικών μελών του ΣΕΓΑΣ και εκ των πιο ιστορικών αθλητικών σωματείων στην Ελλάδα, του Εθνικού ΓΣ Αθηνών που κατεβαίνει με υποψήφιο τον γενικό του γραμματέα Απόστολο Μπεκιράκη, του Πανιώνιου ΓΣ Σμύρνης που κατεβαίνει με υποψήφια την αντιπρόεδρο Άλκηστη Μπόζοβιτς, του ΓΣ Αμαρουσίου που κατεβαίνει με υποψήφια την παλιά αθλήτρια, προπονήτρια και στέλεχος του αθλητισμού Χριστίνα Γαλανοπούλου, Υποψήφιοι είναι ακόμα, ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Τσώνης, ο οικονομολόγος-νομικός διευθυντής του υπουργείου οικονομικών (πρόσφατα συνταξιοδοτημένος) Θόδωρος Μακρυνιώτης, καθώς και ο παλιός αθλητής του Ηρακλή, διευθυντής και σύμβουλος εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης Ανδρέας Μαυρίδης.

Αναφερόμενος στην πρώτη 10άδα των υποψηφίων που ανακοίνωσε, ο Γιάννης Νικολάου τόνισε:

«Μετά από μία ανοιχτή διαδικασία διάρκειας τριών μηνών όπου γυρίσαμε όλη την Ελλάδα, ακούγοντας προτάσεις και παρουσιάζοντας τις θέσεις και το όραμά μας για τον ελληνικό στίβο, πληθώρα εκπροσώπων σωματείων έθεσαν εαυτόν στη διάθεση μας και σήμερα φτάσαμε σε σημείο να προχωράμε με υπερηφάνεια στην ανακοίνωση των πρώτων δέκα ονομάτων που μόνο χρονικά προηγούνται άλλων τόσων που θα ακολουθήσουν τα επόμενα 24ωρα.

Όπως θα δείτε πρόκειται για ένα ιδανικά ισορροπημένο μείγμα νέων και έμπειρων στελεχών του αθλητικού κινήματος, όλοι τους με πολυσχιδή ενασχόληση και έργο, οι οποίοι στη μεγάλη τους πλειοψηφία προέρχονται από τη βάση, διοικούν σωματεία και η παρουσία τους δίνει ξεκάθαρα το στίγμα της επιθυμητής Επανεκκίνησης που όλοι οραματιζόμαστε για τον ελληνικό στίβο».

Η ΠΡΩΤΗ 10άδα ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

  1. Χριστίνα Γαλανοπούλου (μέλος ΓΣ Αμαρουσίου)
  2. Αθανασία Καμπύλη (πρόεδρος ΔΣ ΑΓΕ Πύργου)
  3. Ιωάννης Κατσάρας (πρόεδρος ΔΣ ΑΣ Ωρίων Καρδίτσας)
  4. Θεόδωρος Μακρυνιώτης (πρόεδρος ΔΣ ΑΟ Πεύκης)
  5. Ανδρέας Μαυρίδης (μέλος ΣΦΣ Δευκαλίων Θεσσαλονίκης)
  6. Απόστολος Μπεκιράκης (γενικός γραμματέας ΔΣ Εθνικός ΓΣ Αθηνών)
  7. Άλκηστις Μπόζοβιτς (αντιπρόεδρος ΔΣ Πανιώνιος ΓΣ Σμύρνης)
  8. Δημήτριος Σκαπέτης (μέλος & έφορος στίβου ΓΑΣ Λιβαδειάς)
  9. Αναστάσιος Τερζόπουλος (μέλος ΔΣ & έφορος στίβου ΣΚΑ Δράμας)
  10. Νικόλαος Τσώνης (γενικός γραμματέας ΔΣ ΓΑΣ Ιλισός)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα