Φίλης: «Μαζί, για να πετύχουμε όσα ο ελληνικός στίβος αξίζει και δικαιούται» (vid)

Newsroom
konstantinos_filis

bet365

Λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές στον ΣΕΓΑΣ ο υποψήφιος με την Ενωτική Κίνηση Στίβου, Κωνσταντίνος Φίλης, έκανε σχετικές δηλώσεις.

Ο Κωνσταντίνος Φίλης κάνει ξεκάθαρο πως προτεραιότητά του είναι η επαναφορά του ΣΕΓΑΣ στη θεσμική του λειτουργία, τονίζοντας πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να το πετύχει.

Μάλιστα, τόνισε πως ένας ακόμη στόχος, μεταξύ πολλών, είναι και η ανάληψη διεξαγωγής μεγάλων διοργανώσεων σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Οι δηλώσεις του

«Ζητούμε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας, για να επανέλθει ο ΣΕΓΑΣ στη θεσμική λειτουργία του. Για να κάνουμε τις τομές και τις ανατροπές που απαιτούνται κόντρα σε κατεστημένες λογικές και παρωχημένες αντιλήψεις.

Για να εξασφαλίσει ο ΣΕΓΑΣ τις απαραίτητες υποδομές και να έχει πρωτεύοντα ρόλο στη χρήση των νέων εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα.

Για να διεκδικήσουμε από την Πολιτεία, την αυτοδιοίκηση και τους ιδιώτες τα αυτονόητα που έχουμε στερηθεί παρότι τα δικαιούμαστε.

Για να αναβαθμίσουμε την παρουσία μας σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο και να αναλάβουμε τη διεξαγωγή σημαντικών αγώνων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα